irpin.at.ua
Вт, 23.04.2024, 16:30
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Categories
Бізнес [13]
новини бізнесу
Економіка [51]
Новини економіки
Спорт [30]
Новини спорту
Політика [84]
Новини політичного життя
Новини Приірпіння [119]
Цікаво!!! [57]
Досьє Ірпінчан [14]
Досьє Українців [6]
Досьє [7]
Нерухомість [6]
Освіта [4]
Культура [18]
Тут все, що стосуєтья подій в світі культури, причому не тільки Ірпеня, а в Ойкумені

Mini chat
100

Counter

Головна » 2008 » Листопад » 14 » ЗНАЙОМСТВА: ЛЮБОВ і СЕКС Віртуальне кохання
ЗНАЙОМСТВА: ЛЮБОВ і СЕКС Віртуальне кохання
19:49
Людей, що звертаються до Інтернет-чатів у пошуках приємних та вигідних знайомств, набагато більше, ніж можна собі уявити. Пояснюється це просто: якщо ваше особисте життя далеке від ідеалу чи взагалі відсутнє, а часу на активні пошуки партнера не вистачає – такого роду знайомство є привабливою перспективою. В уяві сучасних дівчат відразу постає чарівний образ „віртуального принца” – розумного, тактовного, з ідеальним почуттям гумору та серйозними намірами, а головне – матеріально забезпеченого. Відразу заспокою – я не збираюсь стверджувати, що можливість знайти свою долю через численні шлюбні агентства в Інтернеті взагалі відсутня. Я навіть знаю кілька прикладів, коли молоді люди, познайомившись в BIZZARE (найпопулярніший український чат), починали зустрічатися, у них зав’язувався роман, а потім справа доходила і до одруження.
Я просто хочу попередити, що ймовірність такого розвитку подій не надто висока. Чому? Спробую пояснити.
По-перше, через Інтернет спілкуватися набагато простіше, ніж віч-на-віч. Адже ви навіть незнайомі зі своїм співрозмовником і, можливо, взагалі ніколи його не побачите. Тому вам набагато простіше відкривати душу, думки та сподівання за допомогою комп’ютера. „Так це ж чудово!” – зрадієте ви. Так, але при цьому обов’язково ще й присутня велика спокуса трохи прикрасити (а іноді й не трохи) власний образ, удаючи із себе якогось міфічного героя, яким ви ніколи не були і не будете насправді.
Одна моя подруга просто закохалася у хлопця, з яким познайомилась в чаті. Обранець був, за її словами, живим втіленням мрії – спортсмен, що веде здоровий спосіб життя, обожнює дітей і тварин, а у разі необхідності ладен захистити свою дівчину від будь-яких бандитів, злодіїв чи рецидивістів. Коли ж вона наважилась зустрітись зі своїм ідеалом, то замість обіцяного спортсмена побачила жалюгідного типа, який, мабуть, ніколи не робив навіть ранкової гімнастики та ще й до того ж злякався маленького песика, що підскочив до нього привітатись.
Тож, якщо ви відчуваєте у віртуальному співрозмовникові споріднену душу – це добре, але не покладайте на нього дуже великі сподівання, доки не впевнитесь у відвертості та порядності свого обранця. По-друге, дуже часто трапляється, що люди, котрі годинами спілкувались за допомогою Інтернету, зустрівшись, відчувають, що їм немає про що говорити або вони просто не подобаються одне одному. Адже фото не в змозі передати індивідуальні особливості людини, які саме і викликають симпатію у протилежної статі: голос, манери, рухи, запах парфумів, ходу, сміх тощо. Тож, побачивши особу, з якою так добре спілкуватись у віртуальному просторі й котра приїхала здалеку заради цієї зустрічі, ви раптом розумієте, що ця людина вам зовсім чужа.
І по-третє. Ексклюзивно для тих, хто мріє вийти заміж за пристойного іноземця. Вони іноді дійсно одружуються. Але в той момент, коли ви відчуєте себе Попелюшкою, що нарешті вийшла заміж за принца, може стати зрозумілим, що для свого закордонного чоловіка ви – безкоштовна домогосподарка, економка та няня одночасно. І що омріяного сімейного щастя чекати не доводиться, а всі дошлюбні його обіцянки були лише солодким маревом.

Наприкінці розповім вам історію зі щасливим кінцем. Моя подруга Олена, дівчина з небагатої сім’ї, познайомилась через Інтернет з киянином. Якось, перебуваючи в столиці у справах своєї фірми, вона наважилась (після довгих вагань) призначити йому зустріч. Їхній роман був стрімким і несподіваним – вже через кілька місяців Олена перебралась до Києва, а через рік народила дитину від коханого. Ось чотири роки вони разом (щоправда, офіційно свої взаємини принципово не оформляють). Олена допомагає своєму чоловікові у його бізнесі, а у вільний час вони подорожують – до Франції, Німеччини, Голландії. Коли Олена з невеличкою валізою залишала Кіровоград, щоб переїхати до хлопця, з яким зустрічалась всього декілька разів, ніхто з її подруг не вірив у щасливе завершення цієї історії. А от Олена – вірила. Тому ніколи не втрачайте віри – і тоді ви знайдете свого єдиного. І не обов’язково через Інтернет.

http://lubov.ibord.ru/viewtopic.php?id=84


Категорія: Цікаво!!! | Переглядів: 3421 | Додав: admin | Рейтинг: 3.0/1 |
Всього коментарів: 1
1 dima  
0
хочу попробовать позаниматся виртуальным сексом

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Друзі сайту

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024