irpin.at.ua
Сб, 20.04.2024, 00:22
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Categories
Бізнес [13]
новини бізнесу
Економіка [51]
Новини економіки
Спорт [30]
Новини спорту
Політика [84]
Новини політичного життя
Новини Приірпіння [119]
Цікаво!!! [57]
Досьє Ірпінчан [14]
Досьє Українців [6]
Досьє [7]
Нерухомість [6]
Освіта [4]
Культура [18]
Тут все, що стосуєтья подій в світі культури, причому не тільки Ірпеня, а в Ойкумені

Mini chat
100

Counter

Головна » 2008 » Листопад » 24 » 7 країн, крім України, де долар має міцні позиції
7 країн, крім України, де долар має міцні позиції
17:26
Світова фінансова криза перш за все вдарила по економіці США. Долар втратив свої позиції у багатьох країнах. Однак є чимало таких, де зелена валюта почувається краще, ніж будь-коли. CNNMoney.com пропонує тим, хто давно мріяв про відпустку, витрачати свої долари з розумом. Навіщо відпочивати на узбережжі Франції, коли можна насолоджуватись чудовою природою Коста-Ріки?

  7 країн, крім України, де долар має міцні позиції (CNNMoney.com)

  
1. В’єтнам 

 Нині чи не найкращий час, аби перетнути кордон цієї країни. Долар як ніколи злетів порівняно з національною валютою – донгом. Ніч у п’ятизірковому готелі столиці коштуватиме $290 – майже задарма порівняно з $675 за такі самі апартаменти у Чикаго.
  
2. Панама

 Невеличка країна славиться мальовничими горами, густими тропічними лісами та, звичайно, Панамським каналом. Дивитись, як опускають і піднімають на ньому величезні танкери, можна цілу вічність. Панамська валюта, бальбоа, дешевша за американський долар. Але шукати пункт обміну зовсім не обов’язково – долар тут у рівноправному обігу з національними грішми.
  
3. Марокко

Хоча за останній рік марокканські дірхи дещо подорожчали відносно долара, однак у таких чудових старовинних містах як Касабланка, Фез та Маракеш і досі можна пристойно пообідати менш ніж за $5. 

 Шанувальники Алена Гінзбурга та Джека Керуака можуть обрати той самий готель, де зупинялися письменники, сплативши якихось $30. У країні чимало готелів і люкс-класу.
  
4. Мексика

 Вже кілька років курс долар/песо лишається стабільним. До столиці країни Мехіко варто приїхати шанувальникам мистецтва. Лише $2 коштує побачити на власні очі картини самої Фріди Кало та Дієго Рівери у Музеї сучасного мистецтва.
  
5. Коста-Ріка

 Неймовірно, але нині ті, хто мають долари, можуть двічі більше витрачати у цій латиноамериканській країні – долар тут виріс майже вдвічі. Ті, хто захоплюється серфінгом і полюбляє чудові рифові пляжі, обов’язково мають приїхати до Коста-Ріки. Не забудьте подивитися на тропічний ліс!
  
6. Балі

 Оскільки індонезійські рупії вже кілька років не відвойовують позицій у долара, Балі – чудове місце, де можна скористатись цим. Розкішні бунгало пропонують туристам за $100 чи $200 за ніч. Можна оглянути численні кам’яні храми, де часто влаштовують вистави театру тіней – видовищне дійство, яке неможливо пропустити. Скористатися послугами масажиста-професіонала ви можете лише за $15.
  
7. Аргентина

 Буенос-Айрес називають Парижем Латинської Америки. Однак не через ціни. Аргентинське песо лишається дешевим порівняно з багатьма іншими валютами, доларом зокрема. В усій столиці важко знайти місце, де за обід братимуть більше $25. А національна кухня тут чудова!

 
Категорія: Економіка | Переглядів: 955 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Друзі сайту

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024