irpin.at.ua
Пт, 29.03.2024, 18:01
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Categories
Бізнес [13]
новини бізнесу
Економіка [51]
Новини економіки
Спорт [30]
Новини спорту
Політика [84]
Новини політичного життя
Новини Приірпіння [119]
Цікаво!!! [57]
Досьє Ірпінчан [14]
Досьє Українців [6]
Досьє [7]
Нерухомість [6]
Освіта [4]
Культура [18]
Тут все, що стосуєтья подій в світі культури, причому не тільки Ірпеня, а в Ойкумені

Mini chat
100

Counter

Головна » 2009 » Лютий » 20 » Хто кому чоботи лиже...
Хто кому чоботи лиже...
12:35
У пересічного громадянина постає питання – чому за дрібні крадіжки злодюжку карають позбавленням волі на тривалі сроки, а людина за спиною якої енна кількість злочинів із заподіянням шкоди державі на сотні мільйонів доларів, за які сидів би за ґратами, в нас залишається на плаву і процвітає. Тільки за частиною тих фактів, що висвітлені на нашому сайті, в будь-якій цивілізованій державі отримав би не одне пожиттєве ув’язнення. В Китаї, за подібні злочини, засудили б і повісили на площі, як вони це роблять і сьогодні. В якійсь африканській чи мусульманській державі – забили б камінням, чи кинули в болото до крокодилів. Але чим відрізняється Україна від цих цивілізованих і дикунських держав? Та тим, що вони забезпечують розвиток і процвітання своїх народів за повної відсутності вектору «Унікальної демократії» та «Українського прориву». Для того, щоб не бути засудженим чи згодованим крокодилам, пан Федорук втягує в земельні авантюри відомих політичних героїв. А потім, втягнувши і вилизавши їм чоботи, поставив перед фактом – «А ви такі ж, як і я! Тож садити мене не варто, для вашої ж вигоди. Тому, рятуйте мене від кримінальної відповідальності за те, що для вас крав, краду і красти буду!» 

Хто ж «клюнув» на Федорукову «наживку»? – Раїса БОГАТИРЬОВА, Святослав ВАКАРЧУК, Євген ЖОВТЯК, Олександр СЛОБОДЯН через фірму «Оболонь», Юрій ОРОБЕЦЬ, Іван ГЛАДУНЯК, Микола ЛАВРУК та багато іншої державної «шушари». 

Конкретніше

В травні місяці 2006 року на сесії Бучанської селищної ради пан Федорук особисто повідомив депутатів, що потрібно виділити земельну ділянку Раїсі БОГАТИРЬОВІЙ. За що й було проголосовано. Однак рішення були видані на громадян Росецького В. В. півгектара по вул. Грибоєдова, 28 та Дженкова В. В. півгектара по вул. Грибоєдова, 26. Як показує практика діяльності пана Федорука, дані особи є підставними, що зайвий раз вказує на те, що власником даної земельної ділянки загальною площею 1 га є ніхто інший, як пані Богатирьова. За дивним збігом обставин, вона є сусідкою Святослава Вакарчука. 

(Дивитися копії)


 В жовтні та в грудні 2007 року отримав свою «порцайку» і екс-губернатор Київської області пан ЖОВТЯК. Кому, як не йому було відомо за всю злочинну діяльність Федорука в Бучі. Адже в нього були всі можливості не тільки повернути вкрадені землі громаді і державі в цілому, а й відправити за ґрати головного спекулянта і розкрадача земельних ресурсів. Однак, за те що свідомо свого часу закрив очі і проігнорував свої повноваження, покладені на нього державою, тепер урвав і свій шмат загальною площею до 25 соток. Це те, що офіційно відомо. 

Соратник Жовтяка по партії, пан СЛОБОДЯН, на фірму «Оболонь» взяв по «фірмовому» – до 7 гектарів в Бучанському лісі. 

Всунув своє кнюхо в землі Бучі і земляк Федорука – голова Хмельницької обласної ради пан ГЛАДУНЯК, який на себе та своїх родичів урвав 1,3 га землі в Бучі та варварськими методами почав її освоювати.

“Особливо обездолений”, підлеглий голови Національного Банку України СТЕЛЬМАХА, член правління НБУ пан ЛАВРУК Микола Павлович також «на шару» урвав шмат понад 20 соток по вул. Некрасова 1-в.

Одним із перших, хто сунув своє мохнате рило в землі Бучі є кумирчик української молоді, зірка «світової рок-музики» і помаранчевий герой Святослав ВАКАРЧУК. Апетит його – в межах 1 гектара "на шару". Слід віддати належне пронирливості пана Святослава, який встиг в один день 7 грудня 2004 року стрибнути на трибуну та «розчесать» своїм язиком публіку на Майдані, зістрибнути з трибуни, зганяти до Бучі написати заяву пану Федоруку на отримання землі зі шкури бучанців, яка була того ж дня розглянута на сесії і по ній було прийняте позитивне рішення. 

(Дивитися копії)

Для того, щоб реалізувати злочинні схеми тіньового ринку землі, пан Федорук залучив не тільки публічних політичних діячів, а й прокуратуру яка, спільно з ним, також має свою «долю» в розкраданні нашої Батьківщини. (Див. статті «Прокуратура – хрещениця корупції…» та «Окупація маленької Бучі…»).

Тому, немає нічого дивного, що за вчинені злочини пан Федорук до сьогоднішнього дня не покараний, а навпаки відзначений Указом Президента України № 1164/2007 державною нагородою. Більш того, він успішно навчається в Національній Академії Державного Управління при Президентові України на факультеті вищих керівних кадрів. Мабуть, отримавши досвід красти на місцевому рівні, вирішив, під патронатом своїх покровителів, підвищити кваліфікацію, щоб обкрадати народ на загальнодержавному рівні. Вже зараз, диктуючим тоном пан Федорук нахабно на сесії проявляє свою пиху вимагаючи голосувати за ті проекти рішень, які він виносить на розгляд, наголошуючи на тому, що в нього сформована надійна "криша" з центрального апарату держави та прокуратури. 

Радості бучанців немає меж - вони так ощасливлені новими іменитими земляками, що вже готові діяти у повній відповідності до слів нашого Кобзаря "вставайте, кайдани порвіте, І вражою злою кров'ю Волю окропіте".

Невдовзі всі Українці відмічатимуть день народження Тараса Шевченка. Як не прадоксально, але вся ця гидота також приповзе, щоб популістично "увіковічити себе" на фоні Генія. Мабуть тому москалі і називають нашу націю "хохлами" і вони в чомусь мають рацію !? 

 

  Віктор Бархоленко

Категорія: Новини Приірпіння | Переглядів: 1055 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Друзі сайту

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024