irpin.at.ua
Вт, 16.04.2024, 16:14
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Categories
Бізнес [13]
новини бізнесу
Економіка [51]
Новини економіки
Спорт [30]
Новини спорту
Політика [84]
Новини політичного життя
Новини Приірпіння [119]
Цікаво!!! [57]
Досьє Ірпінчан [14]
Досьє Українців [6]
Досьє [7]
Нерухомість [6]
Освіта [4]
Культура [18]
Тут все, що стосуєтья подій в світі культури, причому не тільки Ірпеня, а в Ойкумені

Mini chat
100

Counter

Головна » 2009 » Квітень » 10 » КОМУ БОНДАР ПІДТИРАТИМЕ ЗАДНИЦІ
КОМУ БОНДАР ПІДТИРАТИМЕ ЗАДНИЦІ
12:40
Або «Поясніть мені, у який спосіб я мислю примітивно»

 Для Ірпінських посадовців вже стало традицією видавати перли з циклу «навмисне не вигадаєш», коли на сесії Ірпіньради вони згадують про «Зорю Приірпіння», ІРГО «Самозахист» та інші не підвладні структури і персоналії, які мають власну позицію, відмінну від «генеральної лінії». Під час минулого планерного засідання, що відбулося 3-го квітня, можновладці знову згадали «незлим тихим словом» тих, хто не «вписується в рамки» їхнього світогляду. Що з цього вийшло – читайте далі. 

До Вашої уваги стенографічний виклад обговорення «опозиційного питання» під час сесійного засідання Ірпіньради минулої п’ятниці, як то кажуть, без коментарів і правок – зберігаючи стиль і мову авторів. За винятком висловлювань, яких не можна розібрати через те, що кілька людей говорило й кричало відразу. 

 
Олег Бондар (міський голова Ірпеня): «Я хотів би вам сказати… одну таку… редактор… і Савенко, і «Зоря Приірпіння»… е-е-е… я розумію, що Коля Чернявський взяв «Зорю Приірпіння» та етот самий – на баланс…».

 
Олександр Наказненко (редактор газети «Зоря Приірпіння»): «Дужче в мікрофон!».

 
Бондар: «Да, будь-ласка. Якщо ви не розумієте питань передачі майна у власність громаді, да, для приватизації, якщо ви не знаєте цього закону, то візьміть почитайте (йдеться про публікації «Зорі Приірпіння» під назвою «Бондаря чекають в «Голівуді»» – ред.). Щоб прийняти у власність майно – попередній власник (комбінат «Перемога») повинен, по-перше, зробити ремонт цього майна, прийняти рішення, а потім передати нам. Якщо ви цього не розумієте, простої речі – не нада писати цих дурниць, що ви пишете. Да?.. він піарить там людей… наче… (Бондар застиг з відкритим ротом – ред.)».

 
Віктор Гурін (депутат Ірпіньради): «Краще шосту сторінку» (там традиційно в «Зорі Приірпіння» друкується «Еротичне чтиво» – ред.).  

 
(Сміх у залі)

 
Бондар: «Да – от пишіть шосту сторінку, ето у вас хорошо получаєтся. Только назовітє «Зорю Приірпіння» не загальнополітична, а загальносексуальна газета Ірпінського краю».  

 

Гурін: «Загальноеротична».

 
(Сміх у залі)

 
Бондар: «Загальноеротична. Це – перше, по-друге…».

 

Людмила Янкова (депутат Ірпіньради): «Це Свистовичі її там ето…».

 

Бондар: «Ну, там же ж вони вже з другими… фінансіруются... А-а-а, Савенко, коли Бондар і Мороз вам брехали?». 

 

Віталій Савенко (голова ІРГО «Самозахист»): «Три роки підряд! З 2007-го року!».

 

Бондар: «Такім образом тоже можна сказать… я вам скажу наступне – шановний, щоб давати такі заголовки про те, що «безвідповідальна міська влада» і «взагалі повністю ігнорує мешканців» (цитати з газети «Громадянсько суспільство» – ред.). Да? А помнітє прошлий суботнік?..».

 

Савенко: «Статут територіальної громади…».

 

Бондар: «Спомнітє прошлий суботнік в прошлом году – гдє вас нє било! Ви послухали – на цей суботник Савенко вийшов. Іще там з одним дєдушкой. Да!? І вот ето вся громадськість, всього Ірпеня, яка вийшла на суботник прибрати після себе сміття! Дуже у нас активна, і дуже інтелігентна, і дуже свідома громадськість!».

 

Савенко: «Ви не «розмальовуйте» – ви по суті… Де статут територіальної громади?».

 

Бондар: «Я не «розмальовую» – я вам показую, що таке ваша громадськість! Да?!».  

 

Савенко: «Чому повинна громадськість ходити сміття збирати? У нас є служби, які…».

 

Бондар: «…а тому, що вона це сміття розкидає, ця громадськість. Розумієте? А ви повинні були вийти і зібрати цю громадськість – хоть трохи за собою прибрати! А то дійшли до того, що буду ходити і вам задниці всім підтирати!».

 

Савенко: «Коли буде статут?»… 

 

Петро Адамович (заступник міського голови): «Можна я скажу. Я хотів би звернутися до…».

 

Бондар: «Я вам скажу, що в цьому статуті буде записана відповідальність кожного мешканця… про те, що вони роблять. Розумієте? І ми потім побачимо скільки ви будете відкривать рота».  

 

Савенко: «Харашо – пишіть. Дайте статут і будемо розглядати». 

 

Адамович: «Я би хотів звернутися до пана Наказненка, якщо він тут присутній. Є? Да. Будь-ласка, ви також висвітлюйте у своїй газеті не однобічно інформацію тому, що висвітлюєте однобоко…».

 

Бондар: «Третій номер купленої газети – ну про що ви кажете». 

 

Адамович: «Прийдіть, будь-ласка, й візьміть елементарне інтерв’ю. Якщо ви подаєте, то хоч візьміть інтерв’ю. А пан Савенко Віталій Полікарпович, я перепросив за свої особисті обіди. Але я й на той момент, ну повірте мені, проводив виробничу нараду. І вас на нараду не запрошував. Ви на мене образилися за те, що я попросив вийти тому, що там була виробнича нарада. Ви вже третє інтерв’ю даєте – ну просто бруд! Будь-ласка, ну якось ведіть себе чемніше. Якщо ви вважаєте, що «Влада мислить примітивно» (заголовок статті з минулого номера «Зорі Приірпіння» – ред.), то поясніть мені зараз, у який спосіб я мислю примітивно? Бо ви в першу чергу задіваєте і пишете про Адамовича». 

 
Бондар: «Ви пишіть свої мислі нормально. Да? А потом розказивайте про другіх». 

 
Савенко: «Я вважаю, що будувати житло – це просто для громади збитки... Ми збільшуємо навантаження за разову інвестицію, а потім будемо весь час розгрьобувати… Це моя точка зору… Ці проекти – це дешеве будівництво, зараз всі на нього кинулися. Як раніше всі їздили кравчучками в Польщу та в Румунію, а зараз така мода на будівництво…».

 

Бондар: «А господіну Наказненко я скажу, що Ніколай Чернявський пропісан в общежитії по уліце Міра. По етому он дал вам заангажірованоє інтерв’ю для того, чтоби отрємонтіровать за щот всей громади своє жильйо. Ви єму потакаєте в етом…» (йдеться про публікації «Зорі Приірпіння» під назвою «Бондаря чекають в «Голівуді»» – ред.).

 

Наказненко: «А ви зайдіть в гості – й поясність це». 

 

Бондар: «…да – за рахунок громади, за рахунок дитячих садочків, за рахунок шкіл, за рахунок дитячого харчування і таке інше. Улибайтесь!». 

 

Савенко: «Соціальне житло – будуйте! Я тільки за».


"Зоря Приірпіння"

Категорія: Новини Приірпіння | Переглядів: 1641 | Додав: admin | Теги: Бондар, міськрада, міський голова, Ірпінь, сесія | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 2
2 Коля  
0
гнать треба! - тільки ж не у верховну раду cry tongue wacko

1 Муля  
0
Що це за мова Бондаря? Тьфу, якесь паскудство. Гнать в шию таких керівників - сором !!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Друзі сайту

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024