irpin.at.ua
Чт, 28.03.2024, 14:52
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Categories
Бізнес [13]
новини бізнесу
Економіка [51]
Новини економіки
Спорт [30]
Новини спорту
Політика [84]
Новини політичного життя
Новини Приірпіння [119]
Цікаво!!! [57]
Досьє Ірпінчан [14]
Досьє Українців [6]
Досьє [7]
Нерухомість [6]
Освіта [4]
Культура [18]
Тут все, що стосуєтья подій в світі культури, причому не тільки Ірпеня, а в Ойкумені

Mini chat
100

Counter

Головна » 2009 » Червень » 14 » Дерибанщики проти дерибану, або подвійні стандарти бучанських депутатів
Дерибанщики проти дерибану, або подвійні стандарти бучанських депутатів
10:18

(Матеріали сайту "Народна Воля")

Напередодні, 13-го числа, в пятницю цього року біля адмінспоруди Бучанської міської ради зібралося понад 50 громадян. В їхніх руках були плакати з написами «Геть дерибан землі» і тому подібними. Потім ця громада по центральній вулиці Бучі попрямувала до будинку культури, що на вул. Пушкінській. Там на 16-ту годину було призначено громадські слухання щодо доцільності передачі 8 га Бучанського лісу ТОВ «Червонная Русь» під будівництво російського університету з відповідними інфра­структ­ур­ни­ми підрозділами. Цікаво: привернуло увагу те, що організаторами даної акції були депутати Бучанської міської ради. Це, пани Бартків, Таможний та «щирий націоналіст-РУХовець» Григорусь. Як завжди, в таких випадках, з іншого боку до зали «дружними рядами» завітав і адмінресурс від пана Федорука. Ось тут і почався «цирк».

Адмінресурс в особі прихильників пана Федорука, зокрема з педагогів, виступив палким прихильником з огляду на те, що даний проект сприятиме реконструкції та ремонту ЗОШ № 1 (колишня школа № 7). В їхніх натхненних промовах звучали нотки невдоволеного педагогічного таланту, який «за­ги­на­єть­ся» від переповнення бучанських шкіл дітьми при убогості шкільних приміщень. І в той же час вони вбачали певну «геніальність» проекту, який давав їм надію на поліпшення умов викладання та навчання.

Інша сторона, представлена вище зазначеними «незалежними» депутатами-патріотами, гостро виступала проти реалізації даного проекту, аргументуючи це тим, що це є "нецільове використання землі", "неналежне оформлення офіційної документації" та "нищення вікового лісу".

Дивно, невже у цих депутатів раптом прокинулася совість! Адже протягом останніх 7 років вони дружно, синхронно і узгоджено з паном Федоруком, кинули під сокиру понад 850 га Бучанського лісу. В той же час піддали критиці попередні інвестиційні угоди, укладені Федоруком і проголосовані ними ж самими, щодо будівництва інфраструктури (школи, дитячі садки, поліклініки тощо), але не виконані. Лукавлять шановні пани-депутати! Адже невиконання інвестиційних угод - вина не тільки Федорука, як міського голови, але і їхня, бо саме за їхнього голосування і мовчазної згоди було реалізоване те, що називається «земельним дерибаном».(Дивись "...схеми дерибану землі..." будьте уважні траффік - 37 Мб)

Чи не ви, шановні «заступники народу», разом з Федоруком, вивели на спекулятивний ринок понад 1 000 га Бучанської землі? А це мільярди народних грошей – грошей бучанців. А тут і поліклініки, і дитячі садочки, і школи, і вся та сама інфраструктура нашого міста разом із парками, скверами, освітленими дорогами і тротуарами, не лише в центрі міста, а для всієї рідної нам Бучі. От тут і прослідковується подвійні стандарти та мірки наших обранців! Адже суть питання полягає в тому, що при реалізації даного проекту пан Федорук вирішив «зажать» понад 2 млн. доларів США, не поділившись з ними. А це «по понятіям» не прощається. Тому вони й скористалися наївними і патріотично настроєними простими бучанцями, щоб нагадати пану Федоруку «табличку ділення». Зі свого боку можу нагадати, що коли Віктор Бархоленко викрив злочинні схеми тіньового ринку Бучанської землі та масового знищення вікового лісу, пан Бартків та ряд інших посадовців Бучанського «парткому», захищаючи «свою честь і гідність» як представників бучанської влади, подали на нього до суду (відстоюючи свій дерибан) і виставили моральну шкоду в розмірі 300 000 грн. То коли ви були щирі, пане  Бартків, - коли голосували за розпродаж нашої землі і подавали в суд на Бархоленка, чи тоді, коли протестуєте проти знищення останніх 8 га лісу? Коли виступали в підтримку Януковича, чи коли начепивши помаранчеві бантики, як декоративні песики на чолі з Федоруком бігали Бучею оперативно «прімкнув к победітелям»? А ви, пане Григорусь, патріоте і націоналісте, як виконували передвиборне гасло свого "помаранчевого лідера" - "ЗЕМЛЮ -  НАРОДУ! БАНДИТАМ - ТЮРМИ!", голосуючи протягом всієї каденції холуйськи перед Федоруком за дерибан землі? І ви, пане Таможний, вирішили вийти з команди тонучого судна, щоб стати новим капітаном, прямо напередодні грядущих виборів і продовжувати "вєлікій почин" пана Федорука з тією ж командою соратників?

На сьогоднішній день пан Бартків є «вдохновітєлєм» газети «Громадянське суспільство», засновником якої був громадський діяч Гончар Володимир Макарович, який все життя боровся і з бартківими і федоруками. А коли він помер рік тому, ніхто з них, в тому числі й пан Бартків, не прийшов провести його в останню путь. Проте вони підступно скористалися його популярністю та заслуженою повагою земляків, щоб продовжувати свої чорні справи за ширмою його газети. Це і є ваше істинне обличчя, а правильніше, писок хамелеона із замашками гієни.

Володимир Паламарчук

Категорія: Новини Приірпіння | Переглядів: 982 | Додав: irpin | Теги: Федорук, міськрада, Буча | Рейтинг: 3.0/2 |
Всього коментарів: 1
1 Джульбарс  
0
Давить их надо как тараканов

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024