irpin.at.ua
Сб, 20.04.2024, 15:40
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Categories
Бізнес [13]
новини бізнесу
Економіка [51]
Новини економіки
Спорт [30]
Новини спорту
Політика [84]
Новини політичного життя
Новини Приірпіння [119]
Цікаво!!! [57]
Досьє Ірпінчан [14]
Досьє Українців [6]
Досьє [7]
Нерухомість [6]
Освіта [4]
Культура [18]
Тут все, що стосуєтья подій в світі культури, причому не тільки Ірпеня, а в Ойкумені

Mini chat
100

Counter

Головна » 2009 » Червень » 22 » СК «ВОРЗЕЛЬ» ПРОГРАВ У ФУТБОЛ НА «ГОРОДІ» В ГОРЕНИЧАХ
СК «ВОРЗЕЛЬ» ПРОГРАВ У ФУТБОЛ НА «ГОРОДІ» В ГОРЕНИЧАХ
16:21

Справді, дуже схоже на сільський город було футбольне поле в Гореничах, де 21-го червня в рамках турніру першої ліги чемпіонату Києво-Святошинського району з футболу СК «Ворзель» на виїзді зустрічався з місцевою командою. Поганий газон (на ньому неможливо показувати технічний футбол), ще гірший арбітраж судді Шурмана та денна жара (гра розпочалася о 16-й годині на спекотному сонці) призвели до поразки підопічних Валентина Лисова з рахунком 1:3.

 
 
З перших хвилин гри стало помітно, що господарі поля значно більше пристосовані до свого нерівного й нестриженого газону. На ньому доречніше було грати в «англійський футбол», коли м’яч перебуває в повітрі. Натомість, коли «круглий» опинявся на газоні, то ставав непередбачуваним – підстрибував, несподівано змінював напрямок руху і т. ін. Дивно, як на такому полі могли грати відомі в недалекому минулому футболісти збірної України та київського «Динамо», які зараз заявлені за «Гореничі» – Юрій Дмитрулін, Сергій Коновалов, Віталій Косовський? Певно, не спроста їх не було у складі на цьому матчі проти СК «Ворзель». 
 
Вочевидь, гравці «Гореничів» вже давно пристосувалися до свого занедбаного поля. На відміну від футболістів СК «Ворзель», які звикли до свого охайного газону. Тож, господарі поля одразу взяли на озброєння тактику бити по воротах з будь-якої позиції за першої-ліпшої нагоди. Натомість ворзельці тривалий час намагалися налагодити комбінаційну гру.  Як виявилося, на такому полі це було невдячною справою.

 

Це стало зрозуміло у другому таймі, коли «Гореничі» вже вели в рахунку 1:0, а ворзельці грали в меншості. Два епізоди у першому таймі визначили подальший перебіг гри. На 25-й хвилині зустрічі СК «Ворзель» захопившись атакувальними діями пропустив контрвипад. Вихід сам на сам з воротарем ворзельців гості зупинили з порушенням правил у своєму штрафному майданчику – пенальті плюс вилучення гравця СК «Ворзель».

 

 

Голкіпер ворзельців Віталій Ящук відбив удар з одинадцятиметрової позначки. Тож на радість численної ворзельської «торсиди», що прибула підтримати своїх футболістів у Гореничі, на той час рахунок залишився не змінним.

 

 
 

Проте, звісно, надалі далося взнаки вилучення. Тим більше, що грати доводилося  при сильній спеці. Вже на 40-й хвилині після навісної передачі гравець «Гореничів» головою спрямував м’яча у сітку воріт ворзельців у «притирку» зі штангою – 1:0 господарі повели в рахунку.

 

По перерві гості намагалися вирівняти становище. Але господарям поля «допоміг» суддя, який призначив другий пенальті у ворота СК «Ворзель». На думку представників останнього – порушення надумане. Геннадій Корчанов досить різко відреагував на таке рішення арбітра. Валентин Лисов після матчу висловив свою точку зору кореспонденту «Зорі Приірпіння». «Наш гравець «виносив» м’яч, а вже за його ногу зачепився суперник, – вважає Валентин Петрович. – До того ж раніше було порушення у штрафному майданчику «Гореничів». Але тоді суддя не призначив пенальті на нашу користь».

 

 

Тим не менше рішення судді залишилося незмінним. Цього разу воротар СК «Ворзель» не вгадав напрямок удару з 11-метрової позначки, і «Гореничі» повели в рахунку 2:0.

 
Завдання відігратися ворзельцям значно ускладнилося. Проте вони продовжували боротьбу в меншості. Й через сім хвилин після другого голу в їхні ворота змогли скоротити рахунок. Результативним виявився удар зі штрафного Юрія Ковальчука – воротар «Гореничів» провів поглядом м’яч у дальню «дев’ятку» своїх воріт – 2:1.

 

 

Відрив у рахунку скоротився до мінімального, проте ненадовго. СК «Ворзель» натхненний успіхом пішов в атаку, але швидко пропустив контрвипад. Відтак, вже за хвилину рахунок став 3:1 на користь «Гореничів» – на більше цього дня ворзельців не вистачило.

 

 

Аналізуючи гру керівництво СК «Ворзель» Валентин Лисов та Віктор Смарига висловили невдоволення суддівством, а також впевненість, що на нормальному полі таких суперників ворзельці в перемогли. Тож запрошують вболівальників на наступну зустріч своєї команди – вже на власному полі у Ворзелі. Ще й суперник принциповий – ФК «Буча». Так би мовити, дербі Приірпіння.

 

Словом, наступна гра за участю наших земляків СК «Ворзель» – ФК «Буча» відбудеться у неділю 28-го червня у Ворзелі. Початок о 17:00.
Категорія: Спорт | Переглядів: 1059 | Додав: admin | Теги: Гореничі, спорт, Футбол, Ворзель | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024