irpin.at.ua
Вт, 23.04.2024, 08:22
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Categories
Бізнес [13]
новини бізнесу
Економіка [51]
Новини економіки
Спорт [30]
Новини спорту
Політика [84]
Новини політичного життя
Новини Приірпіння [119]
Цікаво!!! [57]
Досьє Ірпінчан [14]
Досьє Українців [6]
Досьє [7]
Нерухомість [6]
Освіта [4]
Культура [18]
Тут все, що стосуєтья подій в світі культури, причому не тільки Ірпеня, а в Ойкумені

Mini chat
100

Counter

Головна » 2009 » Червень » 30 » Буча. БЮТ. «Червонная Русь». Або спільні шкурні інтереси
Буча. БЮТ. «Червонная Русь». Або спільні шкурні інтереси
12:16

Минулого четверга, 25 червня 2009 року в Будинку культури м. Буча, що на Київщині, відбулася чергова пленарна сесія міської ради. Одним із найважливіших питань порядку денного було укладення інвестиційної угоди між російською компанією «Червонная Русь» із Бучанською міською радою. Дебати навколо цього питання носили бурхливий характер на підтримку даного проекту, особливо з боку шановного мера міста – пана Федорука, депутата Верховної Ради Колєсніченка Вадима, якого пан Федорук, запросив з метою похизуватися перед своїми блюдолизами-депутатами такою вагомою персоною, та місцевий житель, депутат Згурівської ради, гаспадін Шилов. Дуже скромно вигляділи їхні опоненти зі сторони опозиціонерів-депутатів.

       Пан Колєсніченко виступив з промовою на підтримку «геніального проекту» інвестиційного проекту з цими інвесторами, зазначивши яке свєтлоє будущеє очікують бучанців в результаті реалізації цього проекту. В той же час хочу відмітити, що на подібні прожекти уже було розбазарено понад 1000 га бучанської землі, і вони не принесли ніяких обіцяних за цими угодами вигід для бучанців, окрім зростання навантаження на міську інфраструктуру та інже­нер­но-комунікаційні мережі. Заради підтримки чергової подібної угоди пан Колєсніченко пожертвував своє участю в сесії Верховної Ради України і прибув до Бучі, а замість нього у ВР України, найскоріше, за його карточкою голосували колеги. Гаспадін Шилов, відмітивши своє, як і Колєсніченкове, КГБшне минуле  у своїй натхненній промові наголосив, що бучанці мають бути незмірно щасливі та пишатися з того, що Господь Бог дав їм такого видатного мера з настільки геніальними проектами, як відведення 8 га землі для будівництва Російського Гуманітарного Університету в Бучі! Враховуючи спільність інтересів заєзжих козачків з колишнього НКВД і КҐБ, потрохи вимальовується коріння і походження самої «Червонной Русі».

По завершенню дебатів було винесено дві пропозиції проектів рішення: від опозиції – відхилити інвестиційний проект, а від іншої сторони – мєстного дєпутатішки Ше­вчука – затвердити геніальний проект інвестиційної угоди, ініційованої паном Федоруком. Більшістю голосів, а саме 18-ма (мінімальна більшість) даний проект був прийнятий. З них вирішальну роль відіграла одностайна підтримка всіх депутатів від БЮТу. Вкажу, що бучанським головою організації цієї партії є Олег Сотніков, який водночас являється депутатом Ірпінської міської ради, де очолює БЮТівську більшість а, значить, є «сірим кардиналом» з дерибану землі Ірпеня. Ось таку політику проводить мєстний БЮТ, за прикладом своєї харизматичної лідери (Див. "Її стиль щурячі ходи та подвійні стандарти").

Так, зараз пану Федоруку негайно потрібні будуть кошти, і то – немалі, бо за матеріалами Віктора Бархоленка слідчі дії по його земельним махінаціям в Бучі знаходяться у провадженні Ґенеральної Прокуратури України, а це означає, або пану Федоруку на загребущі кінцівки вдягнуть «браслети», або в черговий раз треба буде відкуплятися у дуже високопоставлених дер­ж­служ­бов­ців, які й кош­ту­ють відповідно – дуже і дуже дорого (Див. «Прокуратура – кримінальний дах для злочинців», «Опит і практика – вєлікоє дєло»).

Матеріали із сайту  "Народна Воля"

Володимир Паламарчук
Категорія: Новини Приірпіння | Переглядів: 1039 | Додав: irpin | Теги: ВРУ, міськрада, Федорук, мер, Буча | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 2
2 Паламарчук  
0
Вибачаюсь за технічну помилку. Вже виправив.

1 Глядач  
0
А чому одне й те саме повідомлення викладено 2 рази???

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024