irpin.at.ua
Пт, 29.03.2024, 02:32
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Categories
Бізнес [13]
новини бізнесу
Економіка [51]
Новини економіки
Спорт [30]
Новини спорту
Політика [84]
Новини політичного життя
Новини Приірпіння [119]
Цікаво!!! [57]
Досьє Ірпінчан [14]
Досьє Українців [6]
Досьє [7]
Нерухомість [6]
Освіта [4]
Культура [18]
Тут все, що стосуєтья подій в світі культури, причому не тільки Ірпеня, а в Ойкумені

Mini chat
100

Counter

Головна » 2011 » Травень » 20 » Битва за Ірпінь!
Битва за Ірпінь!
18:25
Ірпінь знову лихоманить. Ну ніяк не дають спокою чиновничому люду його землі.

Та й як тут залишитися спокійним, коли найелементарніша арифметична дія множення показує такі суми можливих "відкатів" що жоден здоровий глузд не встоїть перед хапальним рефлексом. А повна вакханалія в земельному законодавстві та відсутність чітко встановлених меж дозволяє всім, хто має таку – сяку посаду каламутити воду і ловити там "рибку".

Так, кілька років тому, Бородянська райрада, ні сіло ні впало, взяла і оголосила Стоянку, яка споконвіку належала до Ірпеня, "ісконно бородянськими землями". А чому ж не оголосити, якщо меж нема, а ціна сотки під Бородянкою в рази менша, ніж під Ірпінем! З горем пополам відбилися.

А тут нова напасть – чинуші з Києво- Святошинського району раптом також додивилися(а чи не з допомогою ірпінця-регіонала Борзило Ігоря Миколайовича - першого заступника голови адміністрації з питань соціально-економічного розвитку Києво-Святошинської районної державної адміністрації), що можуть і собі "кусанути" від ірпінського пирога. Але на облюбованій території пойми річки Ірпінь, що в районі вулиці Лугової, Ірпінська міськрада вже встигла роздати землі під забудову черговикам від соціальної сфери. Значить потрібно їх звідтіля "турнути".

Те, що "городили" людям земельні чинуші обласного та районного масштабу – на жодну здорову голову не налізе. Мовляв, землі вам виділені з порушенням існуючого законодавства. А щоб цю помилку виправити, ви від своїх актів, виданих під забудову відмовтеся, ми переведемо вас у члени садового кооперативу, ось тоді все буде по закону. Одне слово – свисніть, куме, ви дурніший.
Від такої наглої брехні в "зобу сперло" не тільки у власників актів, але й навіть у ірпінських депутатів, які шматуючи на собі тільняшки ринулися на захист простого люду. Мовляв, не дозволимо, на Колиму підемо, а не віддамо! Воно і зрозуміло, адже тут для них ситуація два в одному. І балів на, ніби то захисті, стражденного люду можна заробити, і себе не забути. Адже в кулуарах подейкують, що справа не лише у тих злиденних трьох чи п’яти сотках, розданих, аби не гавкали, вчителям і лікарям. В планах райради ще й накласти лапу на 2 тисячі гектарів лісу довкола Ірпеня. І робиться це все з благословення самого Київського обласного очільники Присяжнюка.

Зважаючи на склад чиновницького десанту, який 14 травня завітав до Ірпеня дурити народ, це може бути цілковитою правдою. А це вже серйозно, бо в Ірпінській владі цей ліс давним- давно поділений між своїми і дехто вже навіть завдаток отримав. Тут не одну сорочку порвеш на депутатських грудях, захищаючи народ від Києво-Святошинських зайд. Особливо після того, коли на калькуляторі вже бачив суму свого власного інтересу.

Позиція ВО "Свобода", щодо Ірпінського лісу, залишається незмінною. Він повинен належати всім мешканцям міста, а не кільком скоробагатькам. Для цього потрібно якомога скоріше оголосити його заказником і заборонити будь яку забудову і вирубку.

Але більшість у раді, яка складається з партії Регіонів, вже втретє відмовила екологам в цьому. Чому – дивися у попередньому абзаці.

На даний момент ситуація завмерла у революційному стані. Верхи не змогли – низи не захотіли. Тобто, заїжджі чинуші не знайшли таких дурних, щоб добровільно відмовилися від вистражданих соток. А від так, не виконали поставленого перед ними завдання розчистити ірпінські землі для чергового "дерибану". Значить їм намилять шию і нададуть прискорення копняком під зад, щоб краще старалися. І навіть не сумнівайтеся, що будуть старатися. Значить продовження буде.

Валерій Маяківський

Категорія: Новини Приірпіння | Переглядів: 1252 | Додав: irpin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024