irpin.at.ua
Сб, 20.04.2024, 03:01
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Categories
Бізнес [13]
новини бізнесу
Економіка [51]
Новини економіки
Спорт [30]
Новини спорту
Політика [84]
Новини політичного життя
Новини Приірпіння [119]
Цікаво!!! [57]
Досьє Ірпінчан [14]
Досьє Українців [6]
Досьє [7]
Нерухомість [6]
Освіта [4]
Культура [18]
Тут все, що стосуєтья подій в світі культури, причому не тільки Ірпеня, а в Ойкумені

Mini chat
100

Counter

Головна » 2010 » Серпень » 23 » Міжнародний корпоративний проект PrimeTel.tv
Міжнародний корпоративний проект PrimeTel.tv
19:29
З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Шановні, Співвітчизники!
Ось і минув ще один рік відтоді, як Україна стала незалежною. І в цьому році ми вже святкуємо 19-у річницю Незалежності України.
Пройшло 19 важких для більшості із Вас років. За цей час виросло ціле покоління українців. Більше 3 млн. українців виїхали на заробітки до інших країн світу. Зробили вони це не від гарного життя, а тому, що Україні вони стали не потрібні. В Україні не знайшлось для них роботи. Або, за аналогічну роботу за кордоном вони стали отримувати набагато більше.
Хіба для цього треба було виборювати незалежність? Отримати незалежність від одних і перейти в залежність до інших? Оце українська Незалежність? Хто дійсно став незалежним, так це той, хто був і залишається при владі?
А що ж залишилося пересічному українцю? Йому залишилось лише одне – виживати. Риба шукає де глибше, а людина де краще.
Всі ми хочемо і прагнемо кращого життя. Багатою країна може стати лише тоді, коли переважна більшість громадян цієї країни, будуть багатими. А де його взяти те багатство, коли переважна більшість живе від зарплати до зарплати?
З приходом в Україну світової кризи, збільшилась кількість безробітних, зменшились заробітні плати, зменшилось надходження інвестицій в українську економіку. Купівельна спроможність громадян впала і продовжує падати. Страждає від цього не тільки населення України, а і вся українська економіка. До того ж, ще й українська влада набралася кредитів (рахуйте боргів). І віддавати ці борги прийдеться нам, простим громадянам. Яким чином? За рахунок підвищення цін, за рахунок збільшення пенсійного віку, за рахунок підвищення комунальних платежів, за рахунок, за рахунок, за рахунок… Влада придумає, яким чином витягти з нас гроші.
Марно сподіватись, що влада змінить щось на краще. Свою долю треба творити власними руками і діями. Ми, прості пересічні громадяни України самостійно в змозі значно покращити рівень свого життя. Більше того ми можемо самостійно залучити інвестиції з інших країн. Інвестиції з інших держав буде отримувати кожен із нас. Ми, прості громадяни України, яких більшість, почнемо заробляти гроші. І гроші не маленькі. Де ми станемо витрачати зароблені кошти? Ну звичайно ж в нашій рідній Україні!
А допоможе нам у цьому міжнародний проект PrimeTel.tv, який вже працює в Україні. Мета цього проекту - створення міжнародної корпоративної групи для отримання товарів і послуг на максимально вигідних, для членів корпоративної групи, умовах.
Проект не витрачає гроші на рекламу. Бо найкраща реклама - це всі ми з вами, хто не може жити без спілкування. Хто звик ділитись чимсь хорошим із своїм оточенням.
Так от, за те, що ми будемо розповідати нашим знайомим іноземцям про проект та заохочувати їх приєднуватись до проекту, PrimeTel.tv буде перераховувати кожному з нас по 2 долари США. З якого дива спитаєте ви? А я відповідаю – участь у проекті не безкоштовна. В нашому житті взагалі не має нічого безкоштовного. Місячна абонентська плата за перебування у корпоративній групі складає 4 долари США для будь якої країни світу.
Так от, уявімо, запросили ми в проект когось із знайомих, що проживає за кордоном. Він заплатить абонентську плату за перебування у проекті, ті самі 4 долари. PrimeTel.tv забере для свого розвитку лише 50 центів, а 3,5 долари прийдуть в Україну. Особисто Ви отримаєте 2 долари і ще 1,5 долари розійдуться по структурі, яка знаходиться теж в Україні.
А тепер давайте порахуємо. Запрошення одним українцем одного іноземця в проект принесе Україні інвестицію у розмірі 3,5 долари. Якщо 1млн. українців запросить по одному іноземцю, то 1млн.х3,5=3,5млн. доларів інвестицій. А якщо 10 іноземців прийдуть в проект за запрошеннями 1млн. українців, то Україна отримає 1млн.х10х3,5=35млн. доларів інвестицій.
Таким чином, чим більша кількість українців буде приймати участь у проекті PrimeTel.tv та буде запрошувати у проект закордонних друзів та знайомих чи просто не знайомих людей, тим українські учасники проекту будуть заможнішими. Заможні громадяни – заможна Україна!
Крім можливості стати заможним і дійсно фінансово незалежним, проект PrimeTel.tv планує охопити дуже широкий спектр послуг – мобільний зв'язок, Інтернет, телебачення, навчання у будь-яких ВУЗах світу, туристичний відпочинок, мережі супермаркетів, тощо на максимально вигідних, для членів корпоративної групи, умовах. Іншими словами, все те, що люди використовують у своєму повсякденному житті.
Громадяни України!
Патріоти своєї Вітчизни!
Зробимо себе і Україну заможними і незалежними!
Для реєстрації у проекті ID 1000046374 Валерій Гуменюк

Категорія: Економіка | Переглядів: 1467 | Додав: Vgumen | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 2
2 Vgumen  
0
Романе, дуже добре, що Ви підключились до цього проекту, адже Ви не тільки спілкуєтесь всередині групи безкоштовно і безлімітно (хоч цілодобово), але в подальшому це дасть Вам значні переваги порівняно з іншими у сфері послуг, що також відобразиться на товщині Вашого гаманця, а також перспективу в дальнішому стати заможньою людиною. Прект відкритий для всіх. Ніхто не пошкодує.
Запрошуйте друзів і знайомих !
Ласкаво просимо !!!

1 Роман  
0
Я вже у цьому проекті. І в мене вже є росіяни запрошені в проект. Але я і гадки не мав, що таким чином можливо залучити іноземні інвестиції.
Дуже гарна ідея. Це шанс для українців і України вибратись з боргової ями.
Браво, Валерій!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024