irpin.at.ua
Чт, 28.03.2024, 23:17
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Categories
Бізнес [13]
новини бізнесу
Економіка [51]
Новини економіки
Спорт [30]
Новини спорту
Політика [84]
Новини політичного життя
Новини Приірпіння [119]
Цікаво!!! [57]
Досьє Ірпінчан [14]
Досьє Українців [6]
Досьє [7]
Нерухомість [6]
Освіта [4]
Культура [18]
Тут все, що стосуєтья подій в світі культури, причому не тільки Ірпеня, а в Ойкумені

Mini chat
100

Counter

Головна » 2012 » Лютий » 15 » УГОДА про спільні дії Комітету Опору Диктатурі
УГОДА про спільні дії Комітету Опору Диктатурі
21:14
УГОДА про спільні дії Об'єднаної опозиції України.

Ми, представники українських опозиційних демократичних політичних партій:

враховуючи увесь досвід українського державотворення та усвідомлюючи високу відповідальність перед українським народом,

відстоюючи необхідність повернення країни на демократичний шлях розвитку та забезпечення умов для добробуту і можливостей для самореалізації кожної людини,

наголошуючи на потребі повноцінного забезпечення європейських стандартів, свобод і прав громадян та вимагаючи припинити політичні репресії і звільнити лідерів опозиційних партій - Юлію Тимошенко, Юрія Луценка та інших політичних в'язнів,

захищаючи конституційне право громадян України на формування органів влади, отже - на вільні і чесні вибори,

у День Соборності України проголошуємо:

Повноцінна реалізація політичних та соціальних прав громадян України неможлива без усунення правлячого режиму Януковича. Вибори до Верховної Ради України у жовтні 2012 року дають нам реальну можливість зробити це конституційним шляхом.

Задля повалення антинародного режиму та відновлення справжнього народовладдя -уповноважені представники політичних партій, що входять до Комітету опору диктатурі, пріоритетним завданням на 2012 рік визначають утворення більшості у Верховній Раді України, яка буде спроможна зупинити узурпацію влади, забезпечити захист прав та свобод громадян, відновити європейську інтеграцію, наблизити життя українців до європейських політичних і соціальних стандартів.

З дією метою опозиційні політичні партії, які співпрацюють у Комітеті опору диктатурі, виступають як Об'єднана опозиція та здійснюють спільні дії на загальнонаціональному та місцевому рівнях:

- узгоджують спільні політичні принципи та підходи, з якими виступають на парламентських виборах 2012 року;

- здійснюють скоординовані дії, спрямовані на забезпечення підготовки і проведення чесних виборів народних депутатів України, встановлення їх правдивих результатів, недопущення фальсифікації голосування і спотворення волевиявлення громадян. Йдеться, зокрема, і про координацію дій членів окружних і дільничних виборчих комісій, спостерігачів, та забезпечення їхньої ефективної роботи;

- формують єдиний список кандидатів у народні депутати України, які балотуватимуться у мажоритарних округах, за принципом - один округ - один кандидат від Об'єднаної опозиції. Визнають базовими вимогами до кандидатів патріотизм, порядність, принциповість, фаховість, громадський авторитет та бездоганну репутацію та несуть відповідальність за кожного висунутого кандидата перед українським народом;

- після перемоги на виборах у 2012 році Об'єднана опозиція утворює парламентську більшість та розпочинає процес формування нової української влади.

Лідери політичних партій-учасниць угоди зобов'язуються забезпечити її безумовне виконання.

Ми наголошуємо, що єдиним опонентом для Об'єднаної опозиції є чинний режим і ті політичні сили, які його уособлюють. Тому ми відмовляємось від публічної взаємної критики та декларуємо принцип взаємоповаги і взаємного непоборювання між усіма опозиціиними політичними силами.

З метою консолідації демократичних сил і уникнення розпорошення голосів виборців, закликаємо всіх, хто здатний протистояти режиму Януковича, підтримати нашу ініціативу та діяти спільно.

Тільки разом ми зможемо досягти спільної мети - побороти диктатуру та побудувати справедливу та заможну країну!

Слава Соборній Демократичній Україні!

Пресова служба ІМО «Свобода»
Категорія: Політика | Переглядів: 758 | Додав: irpin | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Друзі сайту

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024