irpin.at.ua
Пт, 03.05.2024, 09:26
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » Новини » Новини України та світу » Рада позбавила Лозінського депутатських повноважень (Втім, думаю, що його не посадять)
Рада позбавила Лозінського депутатських повноважень
Відкрите_колоДата: Пт, 03.07.2009, 11:38 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Проверенные
Сообщений: 8
Репутация: 3
Статус: Офлайн
Верховна Рада ухвалила постанову про припинення депутатських повноважень народного депутата України Віктора ЛОЗІНСЬКОГО (БЮТ) відповідно до його заяви.
Як передає кореспондент УНІАН, за дане рішення проголосували 415 народних депутатів із 444, зареєстрованих у сесійній залі.

Давайте пограємося в прогнози.
Ось Вам мій:
Варіант №1: справу Лозінського будуть розслідувати років 10. Весь цей час він буде під підписку про невиїзд тренуватися на стрільбищах та попивати хенесі. Потім справу закриють як дуже стародавню. :-)
Варіант № 2: Невдовзі Лозінський зникне. Суспільству ж налапшають версію, що його убили, викрали і убили, розчинили в кислоті.
Варіант № 3 (найвірогідніший): Лозінського публічно вишмагають добре перед низкою виборів, а потім банально відпусять, бо не знайдуть складу злочину. Вбитого ж Олійника оголосять посмертно терористом, який ішов на завдання.
Варіант №4: Лозінський сяде за вбивство з необережності, але ненадовго - до першої амністії.

У варіант №5, згідного якого Лозінський сяде і відсидить весь термін я не вірю.
У кого які думки?

 
Форум » Новини » Новини України та світу » Рада позбавила Лозінського депутатських повноважень (Втім, думаю, що його не посадять)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024