| HzBoy | Дата: Нд, 03.08.2025, 12:42 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Офлайн
| Знаю, що зараз багато адвокатів, але важливо знайти того, хто дійсно вміє працювати з клієнтами і дає чіткі відповіді. Підкажіть, будь ласка, чи можете ви рекомендувати адвоката, до якого можна звернутися, щоб все було максимально зрозуміло і професійно?
|
| |
| |
| viktorovnauliana711 | Дата: Вт, 05.08.2025, 10:11 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
Статус: Офлайн
| Мав складну ситуацію з оформленням спадщини, документи були в безладі, і справу ніхто не хотів брати. Випадково дізнався про компанію «Актум» і вирішив звернутися — і це було найкраще рішення. Мій адвокат Ужгород https://www.actum.com.ua/services/advokat-v-uzhgorodi усе уважно вивчив, знайшов вихід, де інші тільки розводили руками. Завдяки його порадам і грамотним діям я отримав спадок без судових затягувань та з мінімальними витратами часу. Особливо хочу відзначити ввічливість, точність і відповідальність, з якою тут працюють. Було відчуття, що мені справді хочуть допомогти, а не просто «відпрацювати» консультацію. Я щиро вдячний за таку підтримку і тепер впевнений: якщо потрібен надійний адвокат в Ужгороді — тільки сюди. Тут дійсно працюють професіонали, які вміють чути клієнта.
|
| |
| |