irpin.at.ua
Чт, 28.03.2024, 12:15
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Categories
Бізнес [13]
новини бізнесу
Економіка [51]
Новини економіки
Спорт [30]
Новини спорту
Політика [84]
Новини політичного життя
Новини Приірпіння [119]
Цікаво!!! [57]
Досьє Ірпінчан [14]
Досьє Українців [6]
Досьє [7]
Нерухомість [6]
Освіта [4]
Культура [18]
Тут все, що стосуєтья подій в світі культури, причому не тільки Ірпеня, а в Ойкумені

Mini chat
100

Counter

Головна » 2009 » Квітень » 4 » Литвин заявляє, що в Україні готується таємна змова
Литвин заявляє, що в Україні готується таємна змова
12:39
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин заявляє, що в Україні ведуться приховані переговори щодо перерозподілу влади через конституційні зміни.

Про це йдеться у заяві голови ВР.

”Незважаючи на те, що Україна сьогодні й так тримається переважно на хаосі, в останні дні запущено черговий сценарій зруйнування в ній залишків стабільності й передбачуваності. Мета очевидна – перехоплення влади на черговій клановій основі і через усунення конкурентів, створення комфортних умов для власного владарювання”, - зазначає Литвин.

”При цьому ключові політичні гравці подають себе в ролі таких собі жертв, щоб уникнути будь-якої відповідальності, каналізувати людський гнів на своїх суперників. При цьому усі демонструють дедалі більшу опозиційність і правдоборство, дивовижну відстороненість від державних справ”.

”Уся влада – в центрі і на місцях – страшенно далека від народу, а тому їй не страшно від того, що відбувається в людському середовищі. Розрахунок робиться на демонстрацію його проплаченої прихильності на звезених мітингах”, - зазначає Литвин.

На тлі занепаду країни, зубожіння народу, руйнації навіть цієї системи урядування та усталення у світі зневаги до України (разом із Зімбабве, Іраком, Суданом та іншими державами вона входить до 20-ти найнестабільніших країн світу), Президент України Віктор Ющенко ”наполегливо пропонує радикальний злам українського життя через невідкладний перегляд Конституції аж до проведення з цього приводу всенародного референдуму. Звісно, крізь призму свого власного бачення і світосприйняття. А також не полишає ідеї чергових дочасних парламентських виборів”, - йдеться в заяві. 

”Фактично в унісон з главою держави і як його союзник виступає фракція Партії регіонів у Верховній Раді, заблокувавши під надуманими приводами її роботу... Чому фракцію не влаштовує чинна Верховна Рада? Що приховується за абсурдними ультимативними вимогами? Чому вона не пропонує своїх бачень і напрацювань, у тому числі щодо антикризової програми, змін до держбюджету?”, - запитує голова ВР.

”Відповіді бачаться такими: відвернути увагу людей від кризи у власному партійному середовищі, від тих проблем, які самі ж створили, перебуваючи у центральній виконавчій владі вчора, і здійснюючи місцеву владу у багатьох регіонах й до сьогодні. Адже в АРК, Одеській, Херсонській, Харківській, Донецькій, Луганській, Запорізькій, Дніпропетровській та інших областях саме вони повністю контролюють місцеву владу. 

Рівно ж як і чи не половину економіки країни. Виходить, що влада і власники самі себе блокують і виводять людей на мітинги проти себе. Тоді як саме вони зобов’язані давати людям роботу і платити зарплатню”, - каже Литвин.

За його словами, усе це - ніщо інше, як ”намагання відвернути народну увагу від свого ситого способу життя, вкотре ввести в оману людей”.

Литвин вважає, що ”в сукупності усі ці дії можна і належить кваліфікувати як намагання для отримання усієї повноти влади, всієї економіки у свою власність. А для цього треба перетворити Україну на територію ненависті. Що у свою чергу розглядається як неодмінна передумова здобуття тотального контролю над країною. Не зупиняє навіть великий піст на фоні показної демонстрації боголюбства, великий гріх одночасного загравання з дияволом і Богом”.
”Свавілля сьогодні може обернутися трагедією для України завтра”, - йдеться в заяві.
”Поряд з цим, побоювання ключових, на даний момент, претендентів програти президентські вибори, виступає стимулом до утворення ще однієї політичної комбінації і відповідно лінії суспільного напруження. Йдеться про приховані переговори щодо перерозподілу влади знову ж таки через конституційні зміни. Причому у такий спосіб, щоб поділити сфери впливу – в економіці, політиці, владі – а відповідно й країну на основі по-суті політичної змови і усунення народу від виборів глави держави”, - заявляє Литвин.
Володимир Литвин сподівається і розраховує, що кожен народний депутат ”сповна усвідомлює свою відповідальність перед людьми, а не перед вождями, а, отже, й значення дієздатної Верховної Ради”.

Категорія: Політика | Переглядів: 830 | Додав: admin | Теги: ВР України, Литвин | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Друзі сайту

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024