irpin.at.ua
Пт, 19.04.2024, 00:07
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Categories
Бізнес [13]
новини бізнесу
Економіка [51]
Новини економіки
Спорт [30]
Новини спорту
Політика [84]
Новини політичного життя
Новини Приірпіння [119]
Цікаво!!! [57]
Досьє Ірпінчан [14]
Досьє Українців [6]
Досьє [7]
Нерухомість [6]
Освіта [4]
Культура [18]
Тут все, що стосуєтья подій в світі культури, причому не тільки Ірпеня, а в Ойкумені

Mini chat
100

Counter

Головна » 2009 » Червень » 4 » Політична корупція влади та опозиції
Політична корупція влади та опозиції
21:39
У випадку ігнорування владою наших вимог пропонуємо бойкотувати як президентські, так і парламентські вибори, як такі, що не можуть нічого змінити на краще для народу України, а тільки закріплюють владу політично-олігархічних кланів. В разі зволікання ця банда в парламенті створить чергову "уні­вер­сальну" коаліцію начебто для подолання фінансово-економічної кризи в державі (хоча ця криза у їхніх "мозгах") з метою зберегти під собою золоті, як в прямому так і в переносному значенні цього слова, крісла, щоб довічно керувати, знущаючись над нами.

 Тож народу потрібні реальні зміни в державі на краще, а не порожні обіцянки наших політиканів. Вже давно настав час діяти, за словами Шевченка – "…миром, громадою, обух сталить, та добре вигострить сокиру, та й заходиться вже будить хиренну волю", тобто, ПОВСТАННЯ.

 Необхідно шляхом громадянської непокори вимагати свого Конституційного права на життя, а саме - блокувати робочі місця Президента України та НайВерховнішої Зради України, як ми це вже робили в 2004 році





 
 ІРПІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
08200, Київська область, м. Ірпінь, вул. Шевченка, 2-а
ДЕПУТАТ ІРПІНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Бархоленко Віктор Михайлович
08292, Київська область, м. Буча, вул. Камінського, 24
тел. 8(04497) 98-344, моб. 8 050 547 93 91

Шановний Вікторе Андрійовичу!


Пробачте, що турбую Вас в черговий раз, але питання, які я піднімаю, потребують негайного реагування. Адже ці питання не приватного характеру, а стосуються національних інтересів держави та спрямовані проти розкрадання дер­жав­ної та комунальної власності місцевою владою. По­передні мої звернення на Ваше ім'я, які мали юри­дичний офіційний характер, наштовхнулися на "за­лізобетонну" стіну бюрократичного апарату не ли­ше багатьох підрозділів дер­жа­ви, а і без­по­се­ред­ньо Вашої установи. А тому, з Вашого дозволу, цей лист я вирішив написати до Вас простою та зрозумілою мовою.
Мушу нагадати, як 15 лютого 2005 року в присутності громади Ірпінського регіону в нашій з вами розмові біля Секретаріату Президента Ви особисто пообіцяли, що основні фігуранти спе­ку­ля­тивного ринку землі нашого регіону, а саме - мер Бучі Федорук та прокурор Ірпеня Оніщенко, бу­дуть покарані та звільнені із займаних посад. На момент зустрічі з Вами наші аргументи базувалися на інформації, яка була від нас щирою, а для вас переконливою. 
Більш того, як активний противник роз­ба­за­рю­ван­ня земель громади, зни­щен­ня лісового фонду та керівник руху на президентських виборах "Так, Ющенко" був включений від облдержадміністрації до складу робочої групи з вивчення стану до­три­ман­ня земельного, лісового та при­ро­до­охоронно­­го законодавства при розпорядженні земельними ре­сур­сами в Київській об­лас­ті. Не буду зупинятися на тому, як чинився нам спротив місцевою владою та про­куратурою. Мали місце шантаж та погрози. Однак, працюючи не за гроші, а за ідею, справу свою ми виконали з честю та по совісті. А тому, можу Вас за­пев­нити, що та інформація, яку ми Вам довели 15 лютого 2005 року на Банковій, під­тверджена офіційною доказовою базою з ознаками корупції органів міс­цево­го самоврядування, про­ку­ра­ту­ри, відомих політичних діячів та центрального апа­рату держави. А це - Раїса БОГАТИРЬОВА, Євген ЖОВТЯК, Іван ГЛАДУНЯК, Святослав ВАКАРЧУК, Микола ЛАВРУК (правління НБУ), Дмитро МЕЛЬНИЧУК (ректор НАУ); прокурори - ОНІЩЕНКО, МІЗЕРНИЙ, МАТВІЄЦЬ, ГАРДЕЦЬКИЙ; АПАРАТ ВЕРХОВНОЇ РАДИ, КИЇВСЬКА ОБЛАСНА РАДА та інші.(Див. "Хто кому чоботи лиже")

Плацдарм по розкраданню національного ба­гат­с­тва України, створений па­ ном Федоруком в Бучі за режиму Кучми вчора, ще з більшим звірячим апетитом використовується сьогодні. Зупинити цю вакханалію мені особисто важко, навіть не­мож­ли­во. Так як СБУ, контролюючи злочинні дії в сфері розкрадання землі та займаючись рекетом, щипає свою долю з награбованого. ПРОКУРАТУРА пе­­ре­брала на себе функції "адвокатської кантори", "від­мазуючи" злочинців від кри­мінальної від­по­ві­даль­нос­ті. Суди - це комерційні підрозділи держави, які ви­ключно за грошову винагороду «Іменем України» приймають рішення та ви­ко­ну­ють функції "разводящего". Як наслідок злочинної ді­яль­ності місцевих рад, це джерело прибутку для по­са­довців вищого рангу призвело до ка­та­стро­­фіч­них наслідків функціонування держави через владу на місцях. А саме: 
-    Незаконне переведення земель Державного лісового фонду загальною площею 3035 га до категорії забудови;
-    Масове знищення природних ландшафтів лісів першої групи та першої категорії захищеності – основного джерела природного ресурсу ку­рорт­них зон; 
-    Зміни цільового призначення сільсько­гос­по­дарських земель;
-    Незаконне виведення особливо цінних зе­мель державної власності з користування На­ці­о­нал­ьного Аграрного Університету.
І все це під котеджну та комерційну забудову. 
Злочинна діяльність місцевої влади в сфері роз­по­рядження земельними ресурсами через спе­ку­ля­тив­ний ринок землі призвела до втрат мільярдів на­род­них грошей місцевого та державного бюд­же­ту лише по Ірпінському регіону. Лише від­шко­ду­ван­ня збитків державі за відновлювальну вартість де­рев мала б скласти сотні мільйонів доларів. В да­но­му випадку можу Вас заспокоїти, що вище за­зна­чені суми не зникли безслідно. Вони втрачені, всьо­го-навсього, лише бюджетом, проте приватні ра­хунки посадовців та держслужбовців, а це сьо­год­ні головне, пропорційно збільшилися.
Можу Вас запевнити, якщо б Вам надати для оз­на­йом­лення хоча б невеличку частину цих ма­те­рі­а­лів, то Ви однозначно змінили б свою думку щодо при­пинення повноважень Бучанського голови – па­на Федорука і звільнення прокурора Ірпеня пана Оніщенка. Ви особисто взяли б за шкуру одного і дру­гого та носаками загнали б на нари. Але чомусь в 2007 році пан Федорук не те що був покараний, а за дивних обставин відзначений державною нагородою – орденом "За заслуги" ІІІ ступеню, згідно Вашого указу № 1183/2007.(Див. "Сенсація Унікальної демократії")

Про всі ці та інші факти злочинів дуже добре поінформовані державні підрозділи, виключною ком­петенцією яких є контролювати дотримання За­ко­нів України та, борони Боже, не допускати їх по­ру­шення в нашій незалежній Україні. Але, якщо про­куратура і порушує кримінальні справи, то ли­ше з метою приспати мою активну діяльність, а Фе­дорука в черговий раз поставити на "щьотчік" і "ка­чать" через нього свою долю квартирами та зем­лею, здертими в тришкури з простих бучанців.
Адже, виконуючи свій громадянський обов'­я­зок, рятуючи від розкрадання державну та ко­му­нальну власність, фактично виконавши роботу за МВС, СБУ, ПРОКУРАТУРУ по виявленню фактів злочинної діяльності, був "подвєржен" нападу се­ред білого дня біля свого будинку. Ось так від­ре­а­гу­вали певні персоналії, дії яких в злочинних схе­мах тіньового ринку землі викриті моїми мате­рі­а­ла­ми на сайті narodnavolya.org.ua і в газеті "На­род­на Воля".
А тому, шановний Вікторе Андрійовичу, якщо і на цей раз Вашими підлеглими моє звернення буде тупо переадресоване на розгляд тих же фігурантів, які задіяні в земельних злочинах та вчинили напад на мене, то краще не перевантажуйте себе такими дрібницями та добийте мене всі разом – раз і на­зав­ж­ди.(Див. "Скоєно напад..." та газета  Див. "Україна молода")

І на останнє, виконуючи повноваження депутата Ірпінської міської ради, мені набридло спо­сте­рі­га­ти, як депутатська більшість у складі БЮТ та НУ-НС своїми діями паплюжать високе звання на­род­но­го обранця. З дня незалежності України і в 2004 році я боровся за вільну, незалежну і демократичну державу, а не за прогнилу корупцією країну, в якій ми (народ) сьогодні існуємо. Не маючи можливості вплинути на всі ці негативні процеси, не хочу бути проклятим людьми, вирішив скласти повно­ва­жен­­ня депутата і буду закликати народ до ПОВСТАННЯ. Свою заяву оприлюдню через за­со­би масової інформації та іншими, доступними наразі, засобами.

З повагою, Віктор Бархоленко                      Віктор Бархоленко

Додаток:
1.    CD-диск із записом сюжетів на телебаченні - 1 шт.
2.    Відмова заступника прокурора Київської області А. А. Матвійця в порушенні кримінальних справ та отримання за це від Бучанського голови пана Федорука ордера на трикімнатну квартиру. 
3.    Поновлення кримінальних справ прокурором Київської області О. С.Гардецьким та фотографії отриманого в подарунок котеджу в Ірпені.
4.    Наслідки реагування на поновлення кримінальних справ.


З подібними листами та детальнішими фактами злочинів ми зверталися до всіх владоможців та відповідальних осіб, а саме – до Генерального прокурора України Медведька О. І., Голови СБУ Наливайченка В. О., Голови тимчасової слідчої комісії ВР України з питань розслідування фак­тів порушення посадовими особами держадміністрації Київської області Конституції України і чинного законодавства України при наданні та переоформленні прав на земельні ді­лян­ки Бондарєва К. А., Прем'єр-міністра України Тимошенко Ю. В., Голови найбільшої по­лі­тич­ної сили у ВР України – Януковича В. Ф. та інших.(Див. "Тест на вшивість...") Однак до сьогоднішнього дня не вжи­то жод­них дієвих заходів. І в цьому немає нічого дивного. Тому що той, хто при владі сьогодні, сам конт­ролює всі тіньові схеми спекулятивного ринку землі, який є основним надходженням до "по­літичних общаків". Опо­зиція також не проявляє ініціативи дати хід цим матеріалам тому, що спить і бачить себе найближчим часом владою, яка знов таки конт­ро­лю­ва­ти­ме ті ж самі тіньові схеми.

Якщо звернути увагу на всі мас-медіа України, то вони заповнені різномастою попсою: хто уславляє владу, а хто – опозицію, є ще трохи політичних поп-шоу, які також є попсою і служать для того, щоб забити людям голови «політичним поносом». Тобто теми піднімаються будь-які, однак те, що стосується цинічного розкрадання національного багатства України та масового знищення природних ресурсів, тупо замовчується.  (Див. Подробности "Земельный беспредел"  та Див. "Український лісовод")

 

 

В їхніх передачах іноді піднімаються питання про екологічні катастрофи з гибеллю пташок, рибок та козявок, хворобами екзотичних звірушок в зоопарках, а нищення вікового лісу, водних багатств, те, що дійсно болить українському народу – табу.(Див. "Як голова Хмельниицької обласної ради  пан Гладуняк браконьєрив у Бучі") Про це ні слова, хоча це є наслідком не те що недолугої діяльності певних посадовців, а розробленої комерційної схеми на рівні державної політики (Див. "Кримінальна демократія України").

Сльозами наповнюються очі, коли наш вельмишановний Президент ос­тан­нім часом показово переймається вшануванням пам'яті безвинних жертв більшовицько-окупаційного режиму: голодоморів, репресій, бойових дій тощо. Ми також переймаємося цими проблемами і болями нашого на­роду, але очі наливаються кров’ю, коли ми бачимо дії нашого Президента, спря­­мо­вані на фізичне та моральне знищення свого народу саме сьогодні (Див. "Допекли"). Живемо зараз і хочемо щоб наш Президент більше піклувався нами живими, а не тоді, коли ми вже також станемо об'єктом історії - жертвами "унікальної де­мократії любих друзів". Кощунство робити піар на сльозах та костях свого народу.

У більшості цивілізованих країн світу основним наповнювачем бюджету є так званий "се­ред­ній клас", тоді як у нас наповнювача бюджету просто нема: все населення штучно віднесене до ка­тегорії "дуже бідних", які не можуть наповнити навіть власний холодильник, не кажучи про бюд­жет; і "дуже багатих" – олігархів, до складу яких входять великі політики та ті, хто має пряме відношення до них, а вони не збиралися і не збираються на­пов­ню­вати бюджет, тому що працюють не на власний холодильник, а на яхти, ко­теджі, «Майбахи» i BENTLEY. Політики, які плещуть язиками на "поп-шоу" про щасливе майбутнє для народу, яке наступить завтра, фактично щасливим і вгодованим життям живуть сьогодні і вже давно.

З повною впевненістю можна сказати, що в Україні сьогодні діє закон 30–х років "Про три колоски", і наші тюрми переповнені нещасними, багато з них були просто змушені вкрасти батон ковбаси в супермаркеті, мо­білку чи навіть гаманець з кишені такого ж бідолахи та інші дрібні кра­діжки, тому що дуже хочеться їсти. Аякже, нашим доблесним пра­во­охоронним органам хоча б для га­лоч­­ки, потрібно зробити "показуху" із своєї діяльності (Див. Киев 2000 "Решение Бучанского вопроса отложено..." Однак ті, що кра­дуть мільйонами, мають посади, мандати "народних обранців", мантії, но­сять галіфе з лампасами, тобто "злодюги в законі", нахабно розкрадають дер­жаву та грабують народ під грифом недоторканності – живуть життям жир­них котів і та ще відмічають одне-одного державними нагородами (Див. «Сенсація унікальної демократії»). Вони і встановлюють неписані "правила гри", а Закони – для тих, хто сидить в тюрмах та живе в злиднях. Адже сьогодні головним правилом державної по­літики є принцип – кради, і чим більше – то краще, але обов'язково ділися  із тією політичною силою, яка тримає контрольний пакет тіньової еко­но­мі­ки держави.(Див. "Опит і практіка") Одним із основних джерел тіньового надходження до по­лі­тич­них общаків, це – спекулятивний ринок землі. Ось тут і відчувається не ли­ше солідарність представлених в парламенті політичних угрупувань влади та опозиції, а навіть любов до гроба з поцілунками в "синій засос".

Шановні співвітчизники! Спробуйте пригадати, в яких політичних дис­ку­сі­ях ви чули, щоб тема зе­мель­ного де­ри­ба­ну під­ні­ма­лася? Певен, при­ гадати дуже важко, навіть, не­ можливо. А те­ пер озир­ніть­ ся навколо осе­лі, де ви всі мешкаєте. Хіба не зни­щуються пар­ки та сквери як у великих містах, так і містечках, хіба зем­сна­ря­дами не замиваються русла річок і плавні для нересту риби, хіба вар­вар­сь­ки не ни­щить­ся тисячами гек­та­рів зелений віковий ліс чи не бачимо інших "ге­ро­їч­них подвигів фе­до­руків"? І все це ради ко­тедж­ної та комерційної за­бу­до­ви. Невже у нас в Ук­ра­ї­ні цим "бєс­прє­дєлом" зай­маються кляті мос­калі чи погані амер­и­ко­си? Ні. Все це свої, рідні нам хохли. І всі ці процеси контролюються як з Банкової, Каб­мі­ну, так і Парламенту за повної підтримки та дольової участі ПРОКУРАТУРИ, СБУ, СУДів (Див. «Прокуратура хрещениця….»). Ця наволоч не заспокоїться до того часу, до­кине прихватизує всю нашу землю, річки та ліси, не поставить нас на ко­лі­­на, а наших дітей не зробить кріпаками у своїх маєтках. І все це за ціл­ко­ви­тої нашої мовчазної згоди.

Як приклад того, оприлюднення через сайт www.narodnavolya.org.ua та газету "Народна Воля" офіційних матеріалів злочинних схем тіньового рин­ку землі в Бучі Ки­ївсь­кої області з очевидними ознаками корупції по­са­до­вих осіб органів міс­це­во­го са­моврядування, цент­раль­ного апарату держави та майже всіх його під­розділів (Див «Оргазм..»). Ми переконані, що такі та подібні схеми діють по всій нашій незалежній Україні. Жи­вим прикладом цих схем є виходець із слав­ної Ве­ли­кої Вед­ме­дів­ки, що на Хме­ль­­­нич­чині, Бу­чансь­кий мер пан Федорук, який з ве­ли­ким ентузіазмом освоїв не­пи­­са­ні правила гри та "таб­ли­цю ді­лен­ня" ще за ре­жи­му Кучми і ус­піш­но ре­а­лі­зує їх сьогодні за пов­ної під­трим­ки команди Пре­зи­дента і дольової участі "мєст­но­го ав­то­рі­тє­та" Паш­ки Оні­щен­ка, який за су­міс­ницт­вом виконує повно­ва­жен­ня про­курора Ір­пе­ня;(Див. "Очі не бачать руки гребуть") про­ку­рора Київської об­ласті Олек­сан­дра Гар­де­ць­кого та йо­го за­ступ­ників(Див. "Україна молода"). Як наслідок цьо­го ма­те­рі­а­ли не роз­слі­ду­ються, а кри­мі­нальні спра­ви за­мо­ро­же­ні тією ж про­ку­ра­ту­рою з по­дальшим уза­ко­нен­ням «Іме­нем Украї­ни» зе­мель­них зло­чи­нів че­рез суди суд­дями, по­діб­ни­ми Зва­ри­чу.

З вищезазначеного можна зробити висновок, що як держави, так і її ін­сти­туцій, у нас в Україні немає. Є на глобусі певна пляма з на­пи­сом “Україна”, яка скла­да­єть­ся з території зі статусом ре­зер­вації для бид­ла, тобто на­ро­ду, і маєтків дуже ве­ли­ких "цац", у складі лісів, полів, річок, "заводов, газєт, параходов", що належить на правах приватної власності дер­жав­ним по­са­дов­цям всіх рангів і їх родичам. Замість Вер­хов­ної Ради України ми маємо "сходняк" політиканів, які внаслідок деяких перетурбацій створили зі свого складу таку собі "краплёну" колоду карт, які як не тасуй, а тузи, королі, дами, вальти та "шестьоркі" випадають на ті ж місця. Відверто кажучи, вони діють за ме­то­ди­кою дрібних вокзальних аферистів-на­перс­точ­ників, частина з яких "зав­лє­ка­ют лохів" у гру через ті ж мас-медіа, а частина – обігрує, бо і карти і пра­ви­ла встановлені ними. Тому народ має єдиний вихід – вийти із гри з шулерами. А це необхідно зробити шляхом одночасних виборів як Пре­зи­­дента, так і Верх­овної Ради. Але щоб від цих чергово-позачергових виборів нарешті був позитивний ре­зультат саме для народу, а не для тих, хто зараз при владі, потрібно негайно внести зміни до Законодавства України Шановний пане Президенте та політики-олігархи!

Можемо вас запевнити, хоча наш народ і затурканий вами, але не настільки дурний, щоб двічі наступати на одні й ті ж граблі. Тому і не сподівайтеся, що в черговий раз пролізете ...! (Див. "Її стиль - щурячі ходи та подвійні стандарти")

Ми вимагаємо!

1. Вибори до Верховної Ради України про­во­ди­ти виключно за від­кри­тими списками, коли ми обиратимемо не "кота в мішку", а кон­к­рет­ного депутата свого округу.

2. Вибори до місцевих рад мають бути виключно на мажоритарній основі, коли депутат обирається виборцями свого округу, які і знають його і можуть з нього спитати.

3. Ввести спрощену систему відкликання депутата будь-якого рівня, який не відстоює інтереси виборців та втратив їх довіру.

4. Скоротити чисельність депутатів вдвічі, як до Верховної, так і до місцевих рад.

5. Скасування всіх пільг депутатів Верховної Ради, щоб не було штучного розмежування влади і народу, а всі проблеми, які є у простих людей, вони відчували б на своїй власній шкурі.

6. Депутатам Верховної Ради зняти не­до­тор­кан­ність окрім випадків, коли депутат за­хи­щає ін­те­ре­си виборців свого округу чи виконує свої ви­бор­чі обіцянки, які не суперечать Законам України та ін­тересам своїх виборців.

7. Ввести кримінальну відповідальність де­пу­та­та за невиконання своєї виборчої програми та об­іцянок, офіційно заявлених у виборчих кам­па­ні­ях.

8. Обмежити право прем'єр-міністра ба­ло­ту­ва­ти­ся в Президенти України під час потічної каденції і 5 років після її закінчення. Це слід ввести тому, що виробилася нездорова тенденція, коли певний кандидат, сівши в крісло прем'єр-міністра, вже вважає себе через 5 ро­ків Президентом України. Таким чином, як показала прак­тика, він не ви­конує своїх прямих обов'яз­ків, а займається тим, що розпочинає пре­зи­дент­ську кампанію задовго до її офіційного початку, займаючись "чорним піаром", а не конкретною роботою. (Зараз Юля Воло­ди­ми­рів­на розказує нам казки про досконале виконання і пе­ре­ви­ко­нан­ня бюд­же­ту з покращенням життям народу, але не конкретизує, в якій саме країні це від­бу­вається і який то народ покращує своє життя).

9. Скасувати довічне призначення суддів або застосувати пожиттєве ув’язнення за ха­бар­ницт­во та ввести обрання їх шляхом го­ло­су­ван­ня.

10. Посилити відповідальність посадових осіб за діяльність з ознаками корупції у всіх її проявах – кумівство, хабарництво, уперед­же­ність в рі­шен­нях та інших до терміну "від 10 років по­збав­лен­ня… з конфіскацією... і розстрілом".

11. Скоротити час на рекламу (політичну також) в телевізійних передачах щонайбільше до 5 хв. на годину ефірного часу.

Маємо досягнути того, щоб злочинець був би покараний у від­по­від­нос­ті з чинним Законодавством, а не внаслідок прийняття політичного рі­шен­ня якоюсь олігархічною партією, тобто перевести нашу "Феміду" з те­ле­фон­но­го права на право Закону.

 


 

Всіх, хто не хоче себе бачити тупим бидлом, і яким небайдуже сьогодення та майбутнє наших дітей, "Народна Воля" запрошує приєднуватися до наших пропозицій та вимагати в будь-якій формі реалізації права народу на вільні справедливі вибори, коли буде досягнутий кінцевий результат – створення цивілізованої держави з достойними умовами життя для народу, а не корита для міжнародних та доморощених дармоїдів. У випадку ігнорування владою наших вимог пропонуємо бойкотувати як президентські, так і парламентські вибори, як такі, що не можуть нічого змінити на краще для народу України, а тільки закріплюють владу політично-олігархічних кланів. В разі зволікання ця банда в парламенті створить чергову "уні­вер­сальну" коаліцію начебто для подолання фінансово-економічної кризи в державі (хоча ця криза у їхніх "мозгах") з метою зберегти під собою золоті, як в прямому так і в переносному значенні цього слова, крісла, щоб довічно керувати, знущаючись над нами.

Тож народу потрібні реальні зміни в державі на краще, а не порожні обіцянки наших політиканів. Вже давно настав час діяти, за словами Шевченка – "…миром, громадою, обух сталить, та добре вигострить сокиру, та й заходитьсЯ вже будить хиренну волю", тобто, ПОВСТАННЯ.

Необхідно шляхом громадянської непокори вимагати свого Конституційного права на життя, а саме - блокувати робочі місця Президента України та НайВерховнішої Зради України, як ми це вже робили в 2004 році

Приєднуйтеся до нашого руху! Створюйте подібні громадські організації. Запрошуємо вступати до наших лав.

Небайдужим патріотам України – прохання: обговорити цю тему на форумі нашого сайту: www.narodnavolya.org.ua .


Голова ГО "Народна Воля"                                        

Віктор Бархоленко

 

Наші реквізити: р/р № 2600276022 в Ірпінській філії "Райффайзен Банк Аваль", МФО банку 380805, отримувач - Київська обласна громадська організація "Народна Воля",

ід. код 35023409.

Категорія: Політика | Переглядів: 1230 | Додав: irpin | Теги: корупція | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024