irpin.at.ua
Пт, 19.04.2024, 22:31
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Categories
Бізнес [13]
новини бізнесу
Економіка [51]
Новини економіки
Спорт [30]
Новини спорту
Політика [84]
Новини політичного життя
Новини Приірпіння [119]
Цікаво!!! [57]
Досьє Ірпінчан [14]
Досьє Українців [6]
Досьє [7]
Нерухомість [6]
Освіта [4]
Культура [18]
Тут все, що стосуєтья подій в світі культури, причому не тільки Ірпеня, а в Ойкумені

Mini chat
100

Counter

Головна » 2009 » Липень » 26 » Голова Коцюбинської селищної ради Вадим Садовський втік від своїх виборців у відпустку
Голова Коцюбинської селищної ради Вадим Садовський втік від своїх виборців у відпустку
01:34

Марно намагалися викликати на вулицю свого селищного голову Вадима Садовського понад 70 жителів багатоквартирного будинку № 5 по вул. Паризької Комуни в с.м.т. Коцюбинське.

На яких підставах селищна рада відібрала їхнє підвальне приміщення мер протестувальникам так і не пояснив, бо за дивним збігом обставин пішов у відпустку чітко напередодні мітингу-пікету.

Натомість до людей вийшов його заступник Василь Концеба, і сказав що скасовувати свої рішення виконком не збирається, а мешканці можуть продовжувати судитися з селищною радою, якщо захочуть.

Така позиція представника місцевої влади викликала справжній шквал обурення у зібрання. Мітингуючі викрикували: „Ганьба! Садовського в тюрму! Садовський рейдер! Розігнати мафію!”

Заступник селищного голови тим часом швиденько забіг назад в селищну раду.

Акція завершилася передачею Садовському петиції з вимогою скасувати незаконні рішення виконкому, і повернути мешканям їхню спільну власність – підвал.

Тим часом голова ініціативної групи Микола Єременко пояснив суть проблеми.

За словами Єременка, в лютому 2008р з листа Комерційного банку „Даніель” мешканці несподівано довідались, що все підвальне приміщення їхнього будинку площею 1107,2 кв. м., включаючи приміщення насосної станції(!), передано банку фізичною особою, зареєстрованою у Житомирській області, у якості застави за одержаний кредит - 10 мільйонів гривень.

Як з’ясувалося згодом, виконавчий комітет Коцюбинської селищної ради низкою своїх рішень у 2007 році видав свідоцтво про право власності вищезгаданій особі. Це сталося !через рік! вже після того, як будинок перейшов на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ), і через 2 роки після здачі об'єкту!

Такі дії селищної влади жителі будинку розцінюють як участь у кримінально-корупційній афері через низку причин:
- рейдери p поспіхe забули змінити архітектуриний план будинку, і відповідно до висновку державного інституту „УКРДНІПРОЦИВІЛСІЛЬБУД” підвальне приміщення будівлі все ще призначене лише для розведення та обслуговування інженерних мереж. За чинним архітектурним планом воно є спільною власністю всіх його мешканців, і не може бути виділене у приватну власність;
- виконком під час прийняття рішень чомусь задовольнився фальшивою копією (!навіть не оригіналом!) договору про інвестування від 2003року;
- в договорах того часу адреса будинку зазначалася будівельна, а в підробному „договорі” – теперішня, поштова, яку в 2003 році ніхто не міг знати;
- виконком видав фізичній особі свідоцтво про право власністі навіть не затребувавши ідентифікаційний код, що є грубим порушенням встановленого порядку;
- Окрім того, посадові особи компанії забудовника заявляють, що підвальне приміщення не відчужувалось, грошові кошти окремо на нього не залучались; і не визнають справжність своїх підписів на так званому „договорі”, що був поданий в сільраду.

Незважаючи на все це, в судах, куди звернулось керівництво ОСББ, виконком продовжує наполягати на законності своїх рішень.

Постраждалі вже звертались в прокуратуру м. Ірпінь, яка через півроку нагадувань переслала матеріали перевірки в РВВС м. Ірпінь, де рік ними ніхто не займається.

Жителі будинку занепокоєні тим, що незаконне привласнення групою злочинців підвальних приміщень, де проходять всі комунікації будинку, унеможливить оперативне реагування на можливі аварії.

Вони до кінця будуть відстоювати підвал аби не трапилася трагедія, подібна дніпропетровській та Керченській.

Категорія: Новини Приірпіння | Переглядів: 1126 | Додав: Відкрите_коло | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзі сайту

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024