irpin.at.ua
Чт, 25.04.2024, 13:02
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Categories
Бізнес [13]
новини бізнесу
Економіка [51]
Новини економіки
Спорт [30]
Новини спорту
Політика [84]
Новини політичного життя
Новини Приірпіння [119]
Цікаво!!! [57]
Досьє Ірпінчан [14]
Досьє Українців [6]
Досьє [7]
Нерухомість [6]
Освіта [4]
Культура [18]
Тут все, що стосуєтья подій в світі культури, причому не тільки Ірпеня, а в Ойкумені

Mini chat
100

Counter

Головна » 2012 » Лютий » 16 » Дикунство в стінах Ірпінської міськради!!!
Дикунство в стінах Ірпінської міськради!!!
16:36
Інакше як дикунством, випадок, що трапився 14 лютого в приміщенні Ірпінської міської ради назвати неможливо.

Опозиційний депутат ради, від ВО "Свобода", пан Богдан Мельничук зайшов до секретаря ради Білецького, щоб дізнатися про долю своїх депутатських запитів.

Уточнимо – в розпал робочого дня до посадової особи ради зайшов законно обраний депутат, який діє від імені виборців. За ВО "Свобода" віддали голоси більше як півтори тисячі мешканців міста і ще, майже стільки ж, голосів було вкрадено під час підрахунку, що доведено документально.

Але замість відповіді на свої запитання, депутат почув нецензурну лайку.

У присутності ще двох свідків, секретар ради "тикав" майже вдвічі старшому за себе депутату, обзивав принизливими словами, матюкав та "материв".

Одне слово, застосував весь свій багатющий багаж, здобутий під час навчання в податковій академії та служби у податковій міліції.

Таку лексику чомусь часто називають "базарною", хоча на Ірпіньському базарі, за багато років, мені нічого подібного почути не вдалося. Хіба що в російських серіалах на бандитську тематику, але й там, після першої букви, завжди звучить цнотливе пищання.

Жодного "пищика", як ви розумієте, в секретарському кабінеті Ірпеня не передбачено, тому розлоге матюччя вільно котилося владними кабінетами та коридорами, як символ "високої" політичної культури та чуйного ставлення до потреб виборців партії Регіонів з лав якої і був делегований у високе секретарське крісло Білецький ( вибачте, але рука не піднімається постави ти перед цим прізвищем високоповажне "пан").

Звичайно ж, свободівець звернувся зі скаргою до міського голови та комісії Ірпінської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, дотримання законності та правопорядку. Але навряд чи це щось змінить. Хіба що, про людське око, покивають пальчиком знавцю ненормативної лексики, мовляв: ну-ну-ну, пустун, не роби більше так!

Його попередницю у цьому кріслі взагалі б мали віддати під слідство за всі "старання" на ниві розбазарювання громадського добра, але лише "понизили" до посади радника міського голови. А тут, всього лише, матюкнув якогось "бандерівця"! Не один з ірпінських Регіонів мріє це зробити. Адже ж діяльність опозиційного депутата Богдана Мельничука давно вже стала "кісткою в горлі" злодійкуватим "регіоналам".

Завдяки його принциповій позиції зірвано не одну протизаконну "оборудку" з міським добром, а через пресу стали відомими громадськості плани про знищення лісу довкола міста, будівництву заводу по переробці мазуту, розкраданню квартир черговиків та багато іншого. Так що цей "дикий" випадок у стінах секретарського кабінету став свідченням того, що й один у полі воїн, якщо він віддано працює не на свою кишеню, а на благо громади, яка обрала його своїм депутатом.

Пресова служба ІМО ВО "Свобода"
Категорія: Новини Приірпіння | Переглядів: 1146 | Додав: irpin | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 4
4 Вася  
0
Цю людину, мабуть не виховували батьки або навпаки перевиховали, щоб займаючи дану посаду, дозволяти собі, таку недопустиму поведінку.((

3 Екатерина  
0
Да, это точно, хам он и в Африке ХАМ!!! angry angry angry

2 Vgumen  
0
Підтверджую, що нічого дивного... Аналогічна ситуація була у мене в кабінеті В.Скаржинського, ще у 2002р. після перших сфальсифікованих ним виборів на посаду мера. Це комсомольсько-партійний стиль роботи переданий уже своїм молодшим наслідувачам.

1 Севастополец  
0
Ничего удивительного, глядя на этого слащавого прощелыгу в ментовских пагонах понимаешь, что это типичный представитель хамовласти в Ирпене.
angry

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Друзі сайту

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024