irpin.at.ua
Ср, 24.04.2024, 18:12
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Categories
Бізнес [13]
новини бізнесу
Економіка [51]
Новини економіки
Спорт [30]
Новини спорту
Політика [84]
Новини політичного життя
Новини Приірпіння [119]
Цікаво!!! [57]
Досьє Ірпінчан [14]
Досьє Українців [6]
Досьє [7]
Нерухомість [6]
Освіта [4]
Культура [18]
Тут все, що стосуєтья подій в світі культури, причому не тільки Ірпеня, а в Ойкумені

Mini chat
100

Counter

Головна » 2010 » Лютий » 15 » Ірпінський БЮТ - «ху із ху»
Ірпінський БЮТ - «ху із ху»
10:46

На виборах у 2006 році до Ірпінської міської ради виборці Ірпінського регіону проголосували близько 82% за помаранчевих, із них 54% голосів було віддано за Блок Ю.Тимошенко, в результаті чого маємо в міській раді з 36-ти 20 депутатів бютівців. Відтак наша рада стала повістю підконтрольною БЮТу, яким на ірпінському рівні керують такі діячі.

 
Голова фракції БЮТ Сотніков Олег Леонідович, як-то кажуть, «три в одному». Окрім керування найчисельнішою фракцією в раді, є ще й головою правління ТОВ «Ірпінське АТП-13250» та головою депутатської комісії міськради, що опікується питаннями транспорту, торгівлі і зв'язку. Тобто «триголовий» Сотніков сам контролює свою ж діяльність. Внаслідок чого безконтрольно зростають ціни на проїзд у наших автобусах та маршрутках. Пасажири не отримують білетів. Це на рахунки його АТП перераховується щорічно з міського бюджету 1,5 мільйона гривень відшкодувань за перевезення пасажирів пільгової категорії. Тобто, фактично, Сотніков сам собі виділяє державні субсидії які потім сам розподіляє.
 
Це він дає вказівки своїм депутатам на сесіях міської ради за яке питання голосувати, а за яке не голосувати. Саме від нього залежить кому і скільки буде виділено гектарів Ірпінської землі, кому і скільки за неї сплатити і як ті кошти розподілити. Найбільший за всю історію Ірпеня дерибан земельних ділянок в місті здійснено під його чітким контролем. На юридичну адресу його АТП виділено 8,3 гектара землі (рішення міськради № 1198-33-V від 7.12.2007 р).
 
 
От витяг з порядку денного Ірпінського виконкому від 14.07.2009 р. про перерозподіл земельної ділянки Сотнікова в лісовому масиві по вул. Чехова, 4 громадянину Урбановському К.О. Ірпінчани можуть тільки здогадуватися хто такий Урбановський та скільки землі особисто має Сотніков, що розподіляє її між родичами чи друзями (ким він там йому доводиться)? До виборів місцевих рад головний БЮТівець Ірпеня вважає себе всесильним, думає, що ми, громада міста, нічого не бачимо і не знаємо. Але це йому тільки здається за всі свої дії він буде відповідати, якщо не перед законом, то перед Богом і людьми.
 
Секретар міської ради Мороз Анатолій Єлізарович за посадою стоїть начебто вище за Сотнікова, але все одно регулярно підкоряється партійній дисципліні. Зовні такий простий собі і вдавано легкодоступний «матьорий» апаратний працівник, на відміну від молодших БЮТівців, він не схильний до показухи з дорогими костюмами та іномарками за сотні тисяч доларів, на які за такий короткий термін пересіли новітні скоробагатьки-БЮТівці з Ірпіньради.
В Анатолія Єлізаровича немає в цьому потреби адже бізнесом займається його донька Ірина. Вона очолює «ДЛД-логістік», якому й виділяється земля.
 
 
 
 
Найекстравагантнішою персоною у складі депутатської більшості видається найбільш БЮТонутий Романенко Юрій Володимирович, який, схоже, й спати не лягає без партійної символіки. Він очолює депутатську регламентну комісію та відділ охорони здоров'я Ірпінської міської ради. Ірпінчани, які давно знають Романенка сходяться в думці, що з його переходом на керівну посаду наша медицина втратила гарного фахівця й отримала бездарного управлінця. Власне, це вада всієї нашої державної системи, яка тільки тим, хто при владі, відкриває необмежені можливості отримувати землю, квартири, купувати дорогі машини й прикраси… Натомість, для рядових медпрацівників звична доля на символічну зарплату роками зводити кінці з кінцями, живучи в гуртожитку. Навряд чи спромігся б Романенко будучи навіть висококласним, але звичайним лікарем за такий короткий час пересісти з велосипеда в іномарку «Інфініті» вартістю близько 60 тисяч доларів та отримувати землю в лісовій зоні.
 
 
 
Зворотною стороною медалі всього цього є те, що нинішній начальник відділу охорони здоров'я дістав уже всіх лікарів Приірпіння своїми звільненнями, скороченнями, оптимізаціями, реорганізаціями, переселеннями та іншими діями, що суперечать законодавству, і є наслідком відсутності елементарної людяності та здорового глузду. Наразі всі медики підписуються проти нього та його некомпетентності і тільки й чекають перевірки його фінансово-господарської діяльності адже насправді є що перевіряти! Громадськість міста вже висловилася за його звільнення. Відтак є всі підстави розраховувати, що невдовзі цей діяч буде звільнений.
 
 
 
Ковальчук Михайло Григорович начальник ЖЕКу, у список кандидатів у депутати від БЮТу його вставили в останній момент, кажуть, поміняли список, що на той час було заборонено законом. Із військомату його вигнали кажуть люди, що за хабарі? Тепер він наводить порядки в місті. Посівши нинішню посаду, приодягнувся, змінив піджачка. Була в нього 4-та модель «жигулів» тепер дороге авто «Тойота Камрі», вартістю не менше 30 тисяч доларів. Це він біля свого багатоповерхового будинку отримав 2 земельні ділянки під гараж, урізаючи при цьому територію дитячого майданчика.
 
 
Люди бачили, як в робочий час працівники ЖЕКу будували комунальнику-БЮТівцю ті гаражі і виконували всі необхідні роботи. Це від начальника ЖЕКу залежить своєчасний ремонт наших обшарпаних будинків і під'їздів. Це від його бажання залежить наведення порядку на прибудинкових територіях, вивіз сміття, прибирання доріг, а про скошення бур'янів вже й годі говорити, такий термін навіть не вживається. А на сесії Ірпінської міської ради, що відбулася 11 вересня 2009 року, Бондар вручив Ковальчуку грамоту від Київської ОДА за успіхи в роботі і розвиток житлово-комунальної сфери!
І це винагорода за купи сміття в нашому місті, за повну безвідповідальність в роботі, за безлад, за бездіяльність, за повну некомпетентність! Приймаючи ту грамоту Ковальчук сам сміявся не розуміючи, що виписавши йому таку грамоту, над ним гарно посміялися владні мужі.
 
Це далеко не повний перелік наших БЮТівців, які «творять чудеса» в нашому Ірпені. Так би мовити, видима частина провладного айсберга. Зрозуміло, що більшість земельних ділянок та квартир депутати отримують на своїх родичів та підставних осіб. Після чого або зводять собі маєтки, або продають Ірпінські землі за комерційними цінами, а на ці гроші купують «круті» авто чи будуються в іншому місці подалі від очей «рідних» виборців.
 
Ось ще одна корупційна схема прикарманювання коштів громади. Відповідно до рішення Ірпінської міської ради від 16 листопада 2007 року № 964-29-5 «Про порядок залучення коштів замовників на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Ірпінь» юридичні особи чи підприємства, які отримали земельні ділянки під багатоповерхову житлову або під котеджну забудову, до початку такого будівництва повинні вирішити питання пайової участі згідно вказаного вище рішення ради. З метою виконання вказаного рішення, Ірпінська міська рада укладає інвестиційні угоди, де зазначається сума, котру необхідно перерахувати на відповідні рахунки. Але розмір суми для одних юридичних осіб в одних випадках вказується в рішенні ради, а в інших не вказується. Дуже часто такі суми визначає сам
 
заступник міського голови Адамович П.О., виконання яких він сам і контролює. Таких угод було укладено чимало, навіть не всі вони пройшли реєстрацію, ніхто точно не знає, скільки їх повинно було бути і яка сума коштів повинна була надійти. Як доповідав на засіданні сесії 11 вересня 2009 року Адамович П.О., ми недоотримали більше 70 мільйонів гривень тільки по 36 гектарах земельних ділянок. Всього ж за два з половиною роки роздано близько 1250 гектарів лісових насаджень в нашому місті!
Тепер всім буде зрозуміло, чому не поповнюється бюджет міста, чому чиновникам при владі вигідно проявляти безконтрольність у питаннях своєчасності та повноти надходження десятків мільйонів за роздерибанені ними наші земельні ділянки. Всі ми повинні усвідомити, що це ВОНИ залишили нас і наш Ірпінь без землі, без лісів! Це ВОНИ хочуть відібрати в нас ще й медичні заклади! Це ВОНИ створили нам найбільші проблеми в комунальному господарстві, серед яких найбільш кричущими є: відсутність гарячої води, часто і холодної, своєчасний вивіз сміття, давно застарілі очисні споруди, занедбане комунальне господарство, відсутність якісного асфальтового покриття доріг, фінансова заборгованість функціонуючих підприємств у зв'язку з економічною кризою, банкрутство «ледь дихаючих» підприємств і головне відсутність коштів на рахунках. Це ВОНИ забрали в нас останню віру і надію на краще життя! ВОНИ працюють! Вони це Ірпінські бютівці!
Ми мусимо захистити наше рідне місто! Як же буде розвиватися наш Ірпінь?! Чому ми такі байдужі до нашого майбутнього? Чому ми мовчимо, знаючи, що нас нахабно дурять депутати і чиновники Бондаря? Чи ж ми не хочемо краще жити?
 
На наступні вибори до місцевих рад ми повинні обрати справжніх патріотів міста, небайдужих людей, які зможуть навести порядок, повернути все вкрадене у громади, а злодіїв і корупціонерів ми притягнемо до відповідальності! Ми не допустимо до влади тих, хто збагатився за наш рахунок, використовуючи і зловживаючи службовим становищем!
 
Юрій МЕЛЬНИК,
Всеукраїнська громадська організація
Громадянська кампанія «ПОРА»
Категорія: Досьє Ірпінчан | Переглядів: 1735 | Додав: admin | Теги: міськрада, цікаво, корупція, маршрутки, Ірпінська міська рада, БЮТ, Ірпінь | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Друзі сайту

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024