irpin.at.ua
Пт, 29.03.2024, 08:28
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Categories
Бізнес [13]
новини бізнесу
Економіка [51]
Новини економіки
Спорт [30]
Новини спорту
Політика [84]
Новини політичного життя
Новини Приірпіння [119]
Цікаво!!! [57]
Досьє Ірпінчан [14]
Досьє Українців [6]
Досьє [7]
Нерухомість [6]
Освіта [4]
Культура [18]
Тут все, що стосуєтья подій в світі культури, причому не тільки Ірпеня, а в Ойкумені

Mini chat
100

Counter

Головна » 2012 » Березень » 26 » Як фанера над Парижем...
Як фанера над Парижем...
20:39
Як ви думаєте, чого може не вистачати для повного щастя, прославленому в боях з жінками, широковідомому у вузьких колах депутату – регіоналу, ректору Ірпінської податкової академії Мельнику?
Хтось може скаже – пташиного молока. А от і не вгадали. Цього добра у нього, кажуть, як блох на безпритульному Рябку.

Льодового стадіону!

За часів панщини в Україні тодішні "круті пацани" хизувалися один поперед одним кріпацькими театрами. Вже в новітній історії - власними футбольними клубами.

А тепер, подейкують, нова "струя" – кишенькові хокейні команди.

Ніби то, під цю свою забавку Мельник вже й жменю державних грошей "вибив". Але де взяти землі під будівництво, коли вже все вкрадено?

Відповідь знайшла постійна депутатська комісія Ірпінської міської ради із земельних відносин, яку, за дивним збігом обставин, очолює сестра того ж Мельника. За її рекомендацією 0,6 га. землі за адресою Північна 79-Г вирішили забрати у ТОВ "Ірпіньбуд", яке орендувало її у Комунального підприємства "Ірпіньжитлоінвестбуд" і передати Податковій Академії.

Сказано – зроблено, про що свідчать наявні у нас документи. Ну то й що, спитаєте ви, а яка кому різниця, хто це вкрав, все одно громаді не дістанеться. Чекайте – найсмішніше попереду!
Буквально через день після історичного рішення, міський голова з "розпачем" повідомив, що то ще не все. ТОВ "Ірпіньбуд", за понесені збитки, вимагає 5 земельних ділянок для будівництва автозаправок вздовж нової дороги. І, мовляв, ніде не дінешся – потрібно давати.

Звісно що потрібно, але обізнані люди кажуть, що основним натхненником цієї "льодової афери" виступає сама екс-секретар міськради, відома попередньою звитягою на ниві розкрадання громадської землі, Олійнич О.Р., а з ТОВ "Ірпіньбуд" "стирчать" вуха її улюбленого зятя.
І хоча офіційно рішення ще не прийнято, а обабіч дороги вже подекуди почали готувати будівельні майданчики. От і повір, що це не була заздалегідь спланована афера. І жодне законодавство, разом з відсутністю генплану, навряд чи стануть їй на заваді.
Закон – тайга, прокурор – медвідь!

А висновок знову невтішний. Всі отримають своє, крім, звісно, міської громади і міського бюджету, який знову "пролітає" повз касу, як фанера над Парижем.
Хоча вистав цих 5 ділянок на аукціон і на зарплату вчителям та лікарям назбирали б.

Володимир Маяківський.
Категорія: Новини Приірпіння | Переглядів: 994 | Додав: irpin | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024