irpin.at.ua
Пт, 19.04.2024, 01:11
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Categories
Бізнес [13]
новини бізнесу
Економіка [51]
Новини економіки
Спорт [30]
Новини спорту
Політика [84]
Новини політичного життя
Новини Приірпіння [119]
Цікаво!!! [57]
Досьє Ірпінчан [14]
Досьє Українців [6]
Досьє [7]
Нерухомість [6]
Освіта [4]
Культура [18]
Тут все, що стосуєтья подій в світі культури, причому не тільки Ірпеня, а в Ойкумені

Mini chat
100

Counter

Головна » 2012 » Лютий » 14 » Ріки мазуту потечуть в Ірпінь ?
Ріки мазуту потечуть в Ірпінь ?
21:30
Як виглядає "народовладдя" по ірпінськи, яскраво продемонструвало спільне засідання постійних депутатських комісій Ірпінської міської ради з питань бюджету, фінансів, цін та ціноутворення, земельних відносин, лісових та природоохоронних питань, з питань житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, яке відбулося 9 лютого нинішнього року.

Те, що на засіданні не було кворуму, а від так, жодне її рішення не є правомірним, міського голову пана Скаржинського не хвилювало жодним чином, адже він просто інформував присутніх про "потрібні" питання, які будуть винесені на чергову сесію.

Адже ж бюджет порожній і його потрібно наповнювати. І ось як це буде робитися.

На 30% піднімуть плату за воду. І це питання навіть не обговорювалося, адже виконком ще 3 дні тому дав "добро", а присутніх представників депутатських комісій просто поставили перед фактом. Хоча мало б бути саме навпаки – спочатку обговорення в комісіях, а потім якесь рішення. Але кого це хвилює – адже ж бюджет порожній. А значить треба наповнювати його і найпростіше це зробити, залізши у нашу з вами кишеню. З неї ж витягнуть 500 тисяч, ввівши плату за паркування, а ще 4 мільйони за оплату оренди землі. І всі аргументи, що це значно завищена ціна і не під силу представникам малого і середнього бізнесу, як об кам'яну стіну, розбивалася об принципову позицію міського голови.

Але ця його непохитна принциповість десь моментально випаровується, у вирішенні земельних питань, які могли б реально наповнити бюджет не одним десятком мільйонів.

Міський голова збирається БЕЗКОШТОВНО виділити 2,5 гектари землі для спорудження очисних споруд. Бо, нібито, з'явилася якась компанія, готова вкласти у це 15 мільйонів доларів. Для чого це приватній структурі і як вона збирається "відбити" вкладені кошти, присутнім не пояснили.

Повз вуха пан Скаржинський пропустив і аргумент опозиційного депутата від ВО "Свобода" Богдана Мельничука, що вже виділяли безкоштовно землю під медичний центр. А тепер на тому місці будуються приватні багатоповерхівки. А місто немає за це ні гроша.

Але й це ще квіточки. Найгеніальніша задумка пана Скаржинського звучить так: для того, щоб місто дістало аж 100 робочих місць потрібно, звісно ж таки БЕЗКОШТОВНО, виділити 3 гектари землі для будівництва заводу по переробці відпрацьованого мастила. До слова сказати, такого підприємства ще немає в Україні. Навіть Росія відмовилася від його будівництва. А це значить, що ріки мазуту потечуть в Ірпінь з усіх усюд.


Дуже сумніваюся, що це якось наповнить міський бюджет, а от що перетворить наше місто у стічну канаву – це без сумніву. І ніяких тобі громадських слухань чи узгоджень з громадою, як цього вимагають Богдан Мельничук та ряд опозиційних депутатів. І це вже має вирішитися на найближчій сесії. Так і хочеться сказати: Боже, врятуй наше місто, дай тим хапугам здоровий глузд замість жадібності.

Володимир Маяківський
Категорія: Новини Приірпіння | Переглядів: 859 | Додав: irpin | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
1 Vgumen  
0
Дійсно, що немає межі безпринципності, пофігізму до міста і жадібності цього лисого динозавра, що витягнули із скриньки пандори на минулих виборах. Цей хам переступить через будь-яку перепону, щоб добитися свого і буде нагло і цинічно всміхатися людям і говорити про свої благодіяння. Треба негайно знімати з посади, яка йому по-праву не належить, цього динозавра і призначати нові вибори...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Друзі сайту

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024