irpin.at.ua
Чт, 18.04.2024, 17:17
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Categories
Бізнес [13]
новини бізнесу
Економіка [51]
Новини економіки
Спорт [30]
Новини спорту
Політика [84]
Новини політичного життя
Новини Приірпіння [119]
Цікаво!!! [57]
Досьє Ірпінчан [14]
Досьє Українців [6]
Досьє [7]
Нерухомість [6]
Освіта [4]
Культура [18]
Тут все, що стосуєтья подій в світі культури, причому не тільки Ірпеня, а в Ойкумені

Mini chat
100

Counter

Головна » 2012 » Березень » 1 » Валід Арфуш постачав сину Каддафі українських жінок для сексуальних оргій?
Валід Арфуш постачав сину Каддафі українських жінок для сексуальних оргій?
18:43
Те, що було прекрасно відомо київським бомонду, знайшло свідків підтвердження. Дружина Сейфа аль-Іслама-, улюбленого сина диктатора Лівії Муамара Каддафі, стверджує: для оргій Каддафі-молодшого його київські друзі поставляли учасниць всеукраїнських конкурсів краси. Які цей же Сейф і спонсорував, пише argumentua.com.

Гірше того: на замовлення арабського кримінальника (перебуває в розшуку), його українські подільники навіть викрали дитину.

Російський «Московський комсомолець» опублікував інтерв'ю з Надією Каддафі - коханою дружиною молодшого, але найулюбленішого сина лівійського диктатора Муамара Каддафі. Уродженка кримського Коктебеля повідала про страшні звичаї, що панували в сімействі Каддафі, зокрема - про групові оргії її чоловіка та його друзів.

На наш погляд, найбільш цікаві в цій сповіді наступні пасажі:

Про друзів Сейфа: «... Так звана свита, дармоїди. Крім того що ці хлопці пили, їли, купували собі жінок за рахунок мого чоловіка, так вони ще 24 години на добу перебували в нашому домі. Причому без сорому розгулювали по кімнатах в одних трусах і займалися коханням зі своїми дівчатами в моїй спальні. Коли вранці я спускалася до вітальні, там вже снідали чоловік десять ... Сперечатися з цим було марно. Сейф відразу попередив мене: друзі для нього - святе »

Про конкурси краси в Україні: «... Сейф не те, що не приховував від мене своїх коханок, він постійно приводив їх додому. Спочатку я закочувала скандали, ридала, а потім зрозуміла, що неможливо нічого змінити. І я змирилася. Тільки вимагала в чоловіка частіше перевірятися у лікарів. Сейф з друзями не гребували групових оргій, причому все це знімали на камеру. Часом доходило до абсурду. Так, два роки тому Сейф проспонсорував конкурс краси в Україні. Я займалася відбором дівчат. Частина тих красунь перестрибнула з подіуму прямо в ліжко мого чоловіка ».

«... На черговий день народження Надії креативний Сейф замовив святкову вечерю в компанії двадцяти українських дівчат, яких він викупив на кілька днів. Думав, що дружині буде приємно поспілкуватися з землячками ».

Про крадіжку дитини: «... Одного разу ми сильно посварилися з чоловіком, і я поїхала в Крим до мами, - згадує Надія. - В цей час в Лівії розпочався священний для мусульман місяць Рамадан. Сейф буквально обривав мій телефон. Кричав, що не може без мене. Хоча я чудово розуміла, що йому просто необхідний був секс! Адже в цей час йому заборонялося не тільки пити і гуляти, але і приводити в будинок чужих жінок. Батько б просто вбив сина за це. Я не повернулася. А через тиждень мені подзвонив брат з Донецька. Він був у паніці - його сина вкрали якісь люди. Пізніше хлопчика повернули. З'ясувалося, що таким чином Сейф вирішив мене налякати. У нього величезні зв'язки в Україні ».

Відомо, що конкурси краси в Українв - бізнес, контрольований двома людьми: Валідом Арфушем і Олександром Онищенком.

Як вже повідомляло видання «Україна кримінальна», кращими друзями і партнерами синів Каддафі в Україну були брати Арфуші - Валід і Омар. Саме синам Муамара Каддафі Валід Арфуш (нині - віце-президент Національної телерадіокомпанії Україна) регулярно постачав з України «наречених» ще на зорі становлення свого «бізнесу», твердить видання.

Він же був одним з організаторів всеукраїнських конкурсів краси.

Нагадаємо, що Валід Арфуш є палким прихильником існуючої влади і проводить політику русифікації українського телепростору.

Довідка:
У 1997 році брати Арфуші стали продюсерами конкурсу «Міс Європа» в Києві. В 1998-2000 рр.. представляли інтереси модельного агентства «Elite» в Україні, а також організовували міжнародний конкурс моделей «Elite Model Look». В 2002-м В.Арфуш разом з братом заснував конкурс краси «Miss @ Net World», фінал якого пройшов у Лівії. У 2006 році В. Арфуш з братом придбав права на проведення трьох конкурсів краси «Міс Європа», перший з яких відбувся в тому ж році в Києві. Рік по тому брати Арфуш заснували новий конкурс краси «Міс екс-СРСР» чи «Міс СНД».

З серпня 2009 по лютий 2010 рр.. В.Арфуш брав участь у передвиборній кампанії кандидата в президенти Віктора Януковича як член креативної ради кандидата і керівника відділу зарубіжної преси. Дружить із заступником глави Адміністрації Президента Ганною Герман. В 2008-м прийняв християнство, його хрещеними стали політик Нестор Шуфрич і співачка Ірина Білик.

Джерело: expres.ua
Переглядів: 732 | Додав: irpin | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024