irpin.at.ua
Пт, 19.04.2024, 17:10
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Categories
Бізнес [13]
новини бізнесу
Економіка [51]
Новини економіки
Спорт [30]
Новини спорту
Політика [84]
Новини політичного життя
Новини Приірпіння [119]
Цікаво!!! [57]
Досьє Ірпінчан [14]
Досьє Українців [6]
Досьє [7]
Нерухомість [6]
Освіта [4]
Культура [18]
Тут все, що стосуєтья подій в світі культури, причому не тільки Ірпеня, а в Ойкумені

Mini chat
100

Counter

Головна » 2009 » Грудень » 11 » „Відкрите коло” стало на захист прав пенсіонерки
„Відкрите коло” стало на захист прав пенсіонерки
00:17
Є у Коцюбинському типове явище – мешканці кількох квартир відгорджують частину сходової клітини стіною, встановлюють двері, і створюють собі „власний” коридор. Там вони ставлять шафи, облаштовують гардероб, складають взуття. Захаращують простір одним словом.

Потрапляє при цьому під замок і електрощиток з лічильником та запобіжними пробками, що обслуговує всі квартири поверху, а не лише відособлену їх частину.

Вже 5 років заручником такої ситуації перебуває пенсіонерка Таїсія Михайлівна Петренко, яка проживає по вулиці Пономарьова, 34. Мешканці двох сусідніх квартир відгородилися й відрізали їй доступ до електрощитка.

Більше того, не тільки пані Таїсія не може нормально дістатися до щитка, але й ремонтники комунальних служб, про що свідчать письмові звернення Ірпінського РЕМ до прокуратури та до УЖКГ „Біличі”. Втім, ані перша, ані друга структура на численні звернення пенсіонерки та РЕМу не відреагувала.

Тривала переписка пані Петренко з різними інстанціями не призвела до результатів. Всюди вона наштовхувалася на ігнорування. Нажаль, депутат селищної ради по відповідному виборчому округу Євген Дзюба теж залишився осторонь проблеми.

Не залишилися остронь лише активісти групи громадських організацій „Відкрите коло”. Лідер цієї спільноти Микола Єременко особисто взяв під контроль проблему пересічної жительки селища. Було проаналізоване житлове законодавство, складені юридично обгрунтовані скарги, долучено до справи депутатів київської обласної ради.

Більше того, активіст "Відкритого кола" Вікторія Довгоног, яка доречі також мешкає в будинку по вул. Пономарьова, 34, вже змусила ЖЕК ліквідувати незаконне перепланування своїх сусідів. Вона активно консультує з цього приводу Таїсію Михайлівну.

„Відкрите коло” не зупиниться у вирішенні даної проблеми, адже незаконна зміна архітектурного плану будинку (без будь-яких узгоджнь з пожежниками) загрожує безпеці не тільки одного поверху, але й всього будинку. Потурання таким діям деяких мешканців з боку селищної ради, яке нажаль має місце, може призвести до численних жертв, так як це сталося в Пермі.

Тому, якщо місцева влада залишиться глухою до чергового зверненя Таїсії Михайлівни, справа вирішуватиметься на рівні пожежної інспекції, обласної прокуратури, буде також залучено ЗМІ.

„Відкрите коло” піклується про жителів Коцюбинського, і не допустить виникнення трагедії.

Категорія: Новини Приірпіння | Переглядів: 1073 | Додав: Відкрите_коло | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзі сайту

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024